Press "Enter" to skip to content

7 Comments

 1. Soso
  Soso 30 maj 2011

  hur dåligt och hemskt det än låter så kommer alltid USA och Israels intressen gå hand i hand, och relationen kommer bara växa och växa! vi lever i en egocentrisk sjuk värld . .that`s the reality . Grym blogg, keep up the fire ! 🙂

 2. Soso
  Soso 30 maj 2011

  hur dåligt och hemskt det än låter så kommer alltid USA och Israels intressen gå hand i hand, och relationen kommer bara växa och växa! vi lever i en egocentrisk sjuk värld . .that`s the reality . Grym blogg, keep up the fire !! 🙂

 3. Soso
  Soso 30 maj 2011

  🙂

 4. zeinab
  zeinab 31 maj 2011

  får man stjäla videon :$?

 5. Bahlool
  Bahlool 31 maj 2011

  min video är din video 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *