Press "Enter" to skip to content

Afghanistan – We come in peace?

Uppgift om dödade barn i Natoanfall – DN.SE.

Gång på gång har amerikanska truppers vårdslöshet och deras feghet lett till att oskyldiga civila mördats. Än en gång har stackars civila mördats av de amerikanska trupperna för att amerikanska soldater bett om flygunderstöd och låtit dessa regna död och förstörelse på civila afghaner.

När 3000 amerikaner dog i New York, då var det en tyst minut för dem, man startade krig efter krig för att ta hämnd för deras död, men vart är de tysta minuterna för alla offer för USAs krig? Tioutusentals oskyldiga, ja hundratusentals oskyldiga, har dött, allt för att USA inte bryr sig om andra än sitt eget folk.

Tittar man på serier som generation kill, så ser man hur mycket okunnighet, hat och avsky som finns för civila muslimer.

Vad kommer hända nu? Om dessa familjers anhöriga har tur, får de lite kompensation, medan soldaterna går vidare med att mörda fler oskyldiga. Om man inte klarar av att göra jobbet rätt, då ska man dra sig ur, och inte fortsätta mörda oskyldiga. Om en civil person mördas av en ”demokratisk” amerikansk soldats kulor eller en ”terrorist” från Afghanistan, spelar väl ingen roll? Död är död.

 

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *