Press "Enter" to skip to content

Veckans idiot – Dum Kurd del 2

Kan inte låta bli publicera hans mög 😉

Postat den 2011/05/26 kl. 01:47

Arabjävel!!!! Äckliga semit Och Mongol jävlar!!
Bahlool
Kurdishfachist@live.com
2.71.157.147

Jag är en ny kille och jag skiter i judar som är lika semiter som fucking araber!! Din jävla äckliga arab har inget att göra i Sverige mer än att begå självmordbombnongar på gatorna i detta indoeuropeiska land som är vår kurdiska släkting! Sverige och Europa är balnd våra indoeuropeiska och ariska/iranska relationer! Jävla arab åsna vart vill du ta vägen? Åk hem till fucking semit arabvärlden och ha inget att göra i detta indoeuropeiska rike!! Zigernare är mer omtyckt än araber, de iaf tar inte självmords bombningar på gatorna! Jag hoppas att en ny Adolf Hitler skall sändad av Gud bara att döda araber i denna arisk indoeuropeiska rike i väst! Snart skall araber ta slut på denna jord! Gud hatar araber och alla folk som konverterar till islam slänger deras synder och smuts på er araber och det är vad Gud jämt upplever när Quranen är endast tillåtet på arabiska. Bara så du het! Gud hatade araber så mycket så att Gud blev tvungen att lära araberna med sin kraft, idag finns USA som knullar er tills jorden tar slut. Som sagt! Någon arabisering av kurder är helt oacceptabelt och ifall Gid tvingar os vara arab assimilerade tvingar vi Gud att assimilera sig till kurd. Arabernas rike under Mohammads existens var satans folk som Mohammad hade som sin värsta fiende.

Glöm ej att det är fucking araberna som inte vill återvända från Kirkuk och de stöder Saddams politik för detta. Jag är här i Sverige för att jag verkligen vill tala sanning att jag inte stöder någon kolonism och dessutom vill jag säga att araber inte har något att göra i de indoeuropeiska nationerna, västvärlden ända till Indien är mima relation nationer och dina arab släktingar finns i arabvärlden. Jävla arab snart skall du förtjäna ett folkmord på araber i Europa och aldrig mer tala om något som är arabiskt!

——-

Arabjävel!

Kurdishfaschist@live.com

2.67.98.143

Postat den 2011/05/26 kl. 17:23

Zigernare är mer värda än araber, de iaf äcklar sig inte med självmord bombningar på gatorna!

Kurder rensar ut araber och turkmener från Kirkuk

38 #

Arabjävel!

Kurdishfaschist@live.com

2.67.98.143

Postat den 2011/05/26 kl. 17:21

Inte är araber kända som värsta hedermördarna? Kurder dödar sina barn för att inte gifta sig med araber, kurdisk blod skall bara helt enkelt inte blandas med arabwr och hellre med en åsna. Araber använder åsnor som mest på denna jord, kameler och åsnor klarar inte av kurdisk miljö och därför används hästar. Det är araber som knullar kameler! Så snacka inte bara skit din jävla äckliga semit! Bara så du vet att det ärmaraber alla människor slänger orenhet och smuts genom att förlåta sig för Gud på arabiska. Tack Gud att jag inte är en äcklig semit! ÅK hen till arabvärlden och lämna mina släkt hos indoeuropeiska nationer och åk hem till din morsar fitta i arab nationerna!! Det är araber som begår sex med allt och vill förbjuda en massa över folk som Gud änns inte har sagt mer än det arabernas påståenden om Gud! Abraham lade inga egna regler till kurdiska folket när han stöddes av den kurdiska riket som Gud hjälpte honom med! ÅK bara hem till arab nationerna din jävla svin skalle! Äckliga semitiska kromosomer skall inte änns få existera på denna jord!!

STOLT KURD!

10 Comments

 1. zulqarnain
  zulqarnain 26 maj 2011

  Shitttttt
  finns han i verkligheten, Bahlool erkänn att du satt och skrev detta själv bara för att vi skulle skratta lite.
  En sån människa kan ju bara inte existera!

 2. Bahlool
  Bahlool 27 maj 2011

  hahahah nah aziz, såna finns verkligen 😛 frågan är bara om han verkligen är kurd eller en som spelar att han är kurd 😛 för han kallade sig juden några ggr hehe

 3. Fatma
  Fatma 27 maj 2011

  Jag tycker synd om honom kan faktikst nästan se hans tårar som rinner samtidigt som han skriver ord som han inte äns kan stava till. Han borde först skaffa sig ett liv sen skaffa sig ett land.

 4. Bahlool
  Bahlool 27 maj 2011

  hehehe gillade sista meningen..ett liv sen ett land 😛

 5. z
  z 27 maj 2011

  Nej men lilla lilla kurdfaschist… ingen svensk erkänner dig som deras ”släkting”. Så håll din propaganda för dig själv. Kan inte sluta garva hahahahhaha

 6. JM
  JM 01 februari 2012

  SFI funkar inte äns bland kurder…..(Kusingifte praktiseras bland dessa bergsne*rer med)

 7. JM
  JM 01 februari 2012

  Är det bara en kurd/nysvensk som fattar vad den inavlade gossen pratar om?

 8. Mohammed
  Mohammed 03 april 2012

  Men din lilla dumma skit unge, bara för att en arab går ut på gatan och bombar sig själv betyder det inte att alla de andra araber är också terrorister. Och själv så är jag kurd.

 9. Bahlool
  Bahlool 03 april 2012

  Jag beklagar att du är kurd..inte alla kan vara perfekta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *