Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

My name is Khan

I månader har R och andra rått mig att se den och jag vägrat, den verkade vara lite för allvarlig för min smak..men idag tog jag tag i det, började se den och jag kunde inte låta bli den..helt underbar film om en indisk kille med Aspergers syndrom, som lever i USA kort före och efter Attacken mot New York den elfte september. En sak som drog ner var att de gjorde för mkt reklam för indierna, överallt fanns det indier men det är väl pga filmen är indisk?

Hur dessa händelser inverkar på hans liv och andra muslimers liv. Hur fördomar och rasism uppstår hur kärleken övervinner allt..lovely movie..se den!!

7 kommentarer

 1. Elin 26 maj 2011

  Riktigt bra film!

 2. Bahlool 26 maj 2011

  riktigt bra smak..for once 😉

 3. Fatma 27 maj 2011

  Den är grym ja…
  En till film som är bra heter Kurban helt underbar den med.

 4. Bahlool 27 maj 2011

  tack ska kolla upp den men den fick dålig kritik bara 5 på en filmsida utav 10

 5. Elin 27 maj 2011

  Men TACK för den!

 6. zulqarnain 29 maj 2011

  Såg den nu
  den var jätte bra
  tack för din tips

 7. Bahlool 29 maj 2011

  no problem aziz, såg nu senaste mokhtar avsnittet..suck jag undrar om jag hade vågat vara en av hans män!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *