Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

USA och Israel

Inte ofta USAs politiker är överens, förutom när de ska ge stöd till massmördaren Netanyahu och terrorstaten Israel. Man står upp och klappar högt för att visa sitt stöd till massmördaren. Ett exempel på USAs sjuka stöd till Israel är Nelson Milstrands sparkande från Vita Husets adminstration.
Nelson hade gjort misstaget att sitta på CNN och ge en analys, där han menade att Israel kanske borde visa återhållsamhet gentemot moderata palestinier i vissa frågor. För det sparkades han och ska nu uppträda framför den judiska lobbyn för att be om ursäkt, att han vågade säga något sådant hemskt.

Så skriver tidningen jag länkade till:
WASHINGTON—State Department diplomat Nelson Milstrand, who appeared on CNN last week and offered an informed, thoughtful analysis implying that Israel could perhaps exercise more restraint toward Palestinian moderates in disputed territories, was asked to resign Tuesday. “The United States deeply regrets any harm Mr. Milstrand’s careful, even-tempered, and factually accurate remarks may have caused our democratic partner in the Middle East,” Secretary of State Hillary Clinton said in an unequivocal condemnation of the veteran foreign-service officer’s perfectly reasonable statements. “U.S. policy toward Israel continues to be one of unconditional support and fawning sycophancy.” Milstrand, 63, will reportedly appear at an AIPAC conference to offer a full apology as soon as his trial concludes and his divorce is finalized

25 kommentarer

 1. zeinab 27 maj 2011

  sjukt att alla är under israels fötter, inte USA som styr utan israel.

 2. Bahlool 27 maj 2011

  yes yes yes 😛 power to the zionists!!

 3. zeinab 27 maj 2011

  ne power till mig.

 4. Isaac 27 maj 2011

  Måste klargöra en sak för dig som du inte verkar fatta!
  Har sett på vissa inlägg som du skrivit t.ex” Ser folk i mellanöstern verkligen så där blonda och vita ut?) och typ “Vita/blonda med judisk härkomst som är ett semitiskt folk från mellanöstern).

  För det första att va jude handlar inte direkt bara om man är fysisk ättling till Abraham Isaac Jacob o dem, att vara en del av judiska folket bestäms av vilken själ man har.

  Finns två själar enligt ortodox/ultraortodox judendom: Judisk själ och icke judisk själ.
  Ingen som är född av ickejudiska föräldrar kan bli jude om den inte är född med en judisk själ även om den går igenom en konverteringsprocess, Gud skulle ändå inte se denna person som jude. Inom ortodox judendom är en rättfärdig konvertit ENDAST en människa född av ickejudiska föräldrar som endå föddes med en judisk själ… Det var alltid menat för den personen att tillhöra det judiska folket och det är därför den konverterar för att återvända till sitt folk.

  Det jag försöker säga är att det spelar ingen roll om man inte har fysiska band till Abraham osv för att det är själen som spelar roll, för när man dör så försvinner kroppen men själen är evig och finns alltid kvar och det är den som betyder.

  Men majoriteten av ALLA judar i världen är besläktade med varandra och har sitt ursprung i mellanöstern, detta har bevisats genom genetisk analys.

  Runt 12% av europeiska judar är ättlingar av Khazarer och inte att alla europeiska judar är ättlingar av dem som antisemiter så mkt älskar att hävda.
  Och om du undrar varför vissa judar är så blonda och vita så är det för att efter 2000 år i Europa så har utseendet ändrats naturligt en del på grund av klimat och så OCH för att det har kommit in lite ickesemitiskt blod i en del judar i Europa.

  Du älskar att hävda att europeiska judar inte alls är av semitiskt urprung och pekar på vissa judar som är blonda/vita… Då säger jag dig KOLLA på Judinnan Amy Winehouse!! Ser hon ut att vara av europeiskt ursprung?

  ps: En judisk själ och en ickejudisk själ är lika mkt värda och samma inför Gud, dem har bara olika roller i denna värld. Samt att enligt judendom har judar som inte följer Guds bud inte rätt att bo i Israel, utan en icke jude som är rättfärdig har mkt större rätt att bo där.
  Finns en hel del judar som inte tror på det här med judisk själv osv utan menar att alla dem som följer Guds bud har rätt till landet spelar ingen roll om det är jude eller ickejude.

  Men helt klart enligt Torahn så gör inte muslimer rätt eftersom dem inte följer Guds bud som beskrivet i Torahn. Plus att eran religion är extremt hatisk och våldsam och älskar att straffa och sadistiskt döda människor så fort ni får chansen. Precis det som Ishmael älskade att göra..enligt Torahn.

  Hela fall inför Gud är alla jämlika Gud bryr sig endast om människors handlingar inte om deras tro så länge det är en fredlig tro… Spelar ingen roll hur mkt man tror på Gud är man inte en bra människa så skiter Gud fullständigt i det då föredrar han tusen gånger mer en hindu som tillber statyer.

  Jag är övertygad om att Gud inte har något emot hinduer och buddhister men däremot tror jag att han avskyr Islam och dess följare.

 5. Bahlool 27 maj 2011

  lol nu försöker du leka …vi vet vad ni säger om gojim 😉 hur ni ser ner på alla som inte är judar..att du spelar nu att det bara är emot islam som din rasistiska religion är är bullshit

 6. Isaac 27 maj 2011

  .

 7. Isaac 27 maj 2011

  Det heter goyim inte gojim. Goy betyder nation och den judiska nationen nämns flera gånger i Torah med ordet goy. Goyim betyder nationerna. Ordet i sig är absolut inte nedsättande utan har använts av vissa judar när de pratar illa om ickejudar.

 8. Isaac 27 maj 2011

  Det heter goyim inte gojim. Goy betyder nation och den judiska nationen nämns flera gånger i Torah med ordet goy. Goyim betyder nationerna. Ordet i sig är absolut inte nedsättande utan har använts av vissa judar när de pratar illa om ickejudar.

  Vart tycker du min religion är rasistisk? Du ahr sagt att du läst mina böcker… har du då missat denna vers?:

  Om en invandrare slår sig ner i ert land, skall ni inte förtryck honom. Invandraren som bor hos er skall ni behandla som en infödd. Du skall älska honom som dig själv, ni var ju själva invandrare i Egyptens land. Jag är Herren er Gud.

 9. Isaac 27 maj 2011

  Sånt finenr du inte i Torahn som knappt nämner något om efterlivet.

 10. Bahlool 27 maj 2011

  du försöker snacka skit om islam, men det är inte muslimer som hatas och hatats mest av alla folk, undrar varför det hänt judarna 😉 Undrar varför det är judarna som visat en så hänsynslös grymhet mot folken 3000 år sedan och än idag..ingen utveckling i deras moraliska kompass

 11. Isaac 27 maj 2011

  Om du menar det som vi gjorde mot folken i biblisk tid och näms i Torahn så var vi grymma mot dem för att de var sjuka. De offrade sina barn till sin gudar och skärde av varandras kroppsdelar osv, Gud nämner detta när han säger varför vi ska döda dem. Det står klart o tydligt i torahn att Gud säger att anledningen till att vi ska döda dem är inte på grund av att dem lever på marken som Gud gett judarna utan på grund av deras hemska handlingar. T.ex Abraham levde i fred med omgivande folkslag vid sin tid och även hans son Isaac, dock inte Jacob.

  Och grymma mot folk idag? Ursäkta men det var ni som började slakta oss först men det är klart det vägrar du ju se så eftersom du är muslim. Jag tycker inte om krig och dödandet av människor men vad ska man göra när man blir attackerad.

  Hamas sköt massa raketer mot Israels civilbefolkning under en lång tid och Israel sa att dem skulle sluta vilket dem inte gjorde, och Israel varnade Hamas men Hamas gjorde inget och bara sköt på, då var ju Israel tvungen att göra någonting, dessutom har folket i Gaza röstat fram Hamas så folket där verkar inte va speciellt smarta för sig själva.

  Precis samma var det med Libanon kriget 2006, Israel anfölls, Israel varnade inget hände, Israel anföll.

  Och så du vet vi två delar absolut inte samma Gud. Din Gud är främmande för oss judar (ortodoxa/ultraortodoxa).

 12. Bahlool 27 maj 2011

  lol…enligt er så skulle man i Davids tid, döda en hel stad, äen djuren 😉 det var alltså inklusive barnen..så de var sjuka som offrade sina barn men att ni mördade även barnen är inte sjukt?

 13. Isaac 27 maj 2011

  Anledningen till att det var så var för att man kundre inte riktigt besegra dem genom att välja ut massa människor som man inte ska döda, barnen blev inte straffade genom att dem dödades det är viktigt att komma ihåg. Deras själ återvände till Gud.
  Gud sa att man skulle förgöra allt levande.
  Men om du läst Torahn så står det att Gud befallit judarna att komma in i städerna och erbjuda fred, och om dem vägrade fred och anföll så skulle man döda, inte annars.

  Många judar tror på reinkarnation alltså återfödelse av vissa själar, t.ex själar som inte haft möjlighet att leva ordentligt och uppnå sina mål i livet. Barnens själar skickade Gud nog sedan ut i nya kroppar för att kunna fullgöra sitt mål.

 14. Bahlool 27 maj 2011

  heheh men sa inte du att de var sjuka för de offrade sina barn? Så enligt dig så straffade dessa folk inte barnen, för dessa barns själar återvända till Gud..
  Du är mkt motsägelsefull 😉

 15. Isaac 27 maj 2011

  Du missförstod det jag skrev jag skrev att när judarna dödade barnen så var det inte ett straff.
  Deras föräldrar dödade inte helelr sina barn som straff utan på grund av deras sjuka religion.
  Men Gud lät judarna döda dem vuxna inte som straff direkt utan för att de människorna befann sig på marken som Gud gav till judarna och det gick inte att leva i fred med de människorna och man va tvungen att fördriva dem och även barnen då för att som sagt det går inte att välja ut då skulle judarna bli besegrade. Abraham och Isaac levde helt fredligt med den andra befolkningen i samma terretorium för de var inte onda.

  Det är ju bättre för dem barnen då att inte forsätta leva dem liven eftersom när dem nått myndighetsålder skulle varit lika sjuka och blivit dömda av Gud, men det blev dem inte nu utan fick en ny chans till ett bättre liv i nästa liv.

 16. Isaac 27 maj 2011

  Sen ska man inte ta Torahn bokstavligen … absolut inte!!!!

  T.ex när det gäller stening så menar faktiskt Gud inte att vi verkligen ska sten varandra, för i Kabbalah som är judisk mystik förklaras Torahns mystiska del och där sägs det att med stening endast är ett uttryck. Så här menar man:
  När man begår en synd blir hjärtat hårt som en sten och bryts sedan i bitar och man kallar då detta att man då blir “stenad”.
  Gud menade aldrig att vi ska stena varandra, vad fan vore det för Gud?! Man kan inte förstå och tolka Torahn utan Talmud och Zohar!

 17. Bahlool 27 maj 2011

  hehe du låter som de krsitna man möter..som förvränger och förändrar sin tro för att bli accepterade 😉 så man stenade inte i judisk tro?

 18. Isaac 27 maj 2011

  Vi förvränger absolut ingenting! Inte någonsin inom judisk historia har någon blivit dömd till döden genom den judiska domstolen när dödsstraffet ännu gällde, det finns ju en anledning till det… Mycket höga kriterierna i Talmud samt den helt andra tolkningen i Zohar. Vi tog bort dödsstraffet för 2000 år sedan.

  De ställen i Torahn som beskriver när t.ex en man blev stenad för han plockade ved på shabat är inte som du tror. Enligt Talmud är den historien ett uttryck för att ge exempel åt människorna över hur det går till så att man blir dömd. Dessutom står det att han valde att göra det med flit för att visa andra vad man inte ska göra. Och enligt Zohar ska man inte ta Torahn bokstavligt Torahn är inte papper på text utan Gudomlig och skiljer sig från allt annat, så att han blev inte ens stenad på riktigt.

 19. Isaac 27 maj 2011

  Om kabbalah och Zohar säger detta om stening hur kan du då säga att vi förändrar och förvränger vår tro?

 20. Isaac 27 maj 2011

  Haha bra att du kom upp med det där om att sångaren blev piskad… för den har du missförstått eller vad vet jag.. jag kan förklara.

  Ultraortodoxa har för det första ingen särlag i Israel som tillåter dem att döma människor till massa saker.
  För det andra han som blev piskad blev kritiserad av andra ultraortodoxa för det han gjorde och gick själv med på att bli piskad, och med piskad…han blev symboliskt piskad inte piskad på riktigt så där hårt.
  Han sa själv att han kände att det han hade gjort var fel och ville få bort den synden genom att syboliskt bli piskad.

  Om du inte visste det så på Yom Kippur piskar alla ultraortoxa sig till och med små barn. Man ställs mot någonting och blir fastbunden och blir symboliskt piskad det känns ju knappt och detta är helt frivilligt och är en tradition, en tradition som symboliskt ska visas att man “straffas” för årets synder och vill bli förlåten och bli av med dem.
  Detta är vad vissa ultra ortodoxa gör och jag tror det är på yom kippur men kan också va på det judiska nyåret.

  Och ja det finns vissa judar som är väldigt rasistiska mot ickejudar men dem är inte så många jag har personligen aldrig stött på någon sån.

 21. Jonas 28 maj 2011

  ISAAC!! Vid Odins öga vad håller du på med? Som tur så har vi svenska lagar här iSverige och inga sharia eller torah lagar. Jag förstår nog inte riktigt vad du gör här i Sverige. Jag trodde att våra förfäder hade sparkat ut er till palestina med era arab vänner. Men ack så fel jag hade. Ni är värre än råttor som smyger runt i våra kloaker och gömmer er….

 22. Bahlool 28 maj 2011

  hehe ska jag tro på dig elle rpå artiklen ? hmmm

 23. Isaac 28 maj 2011

  Jonas: aa absolut här gäller svenska lagar och skall alltid gälla. Du behöver inte se judarna som något hot som vill ta över och införa torah lagar för att:
  1.Torah straffande lagar kan endast utföras i Israel och brottet måste ha gjorts i Israel och man kan edast straffa i Israel. Det är ingen världslig lag som Shariah.
  2. Vi har tagit bort de straffande lagarna, även i Israel finns de inte och även om ultra ortodoxa skulle ta över där så skulle de ändå inte finnas för att inga judar anser att man ska ha de.

  Bahlool: Du för ju tycka o tro vad du vill jag kan inte bry mig mindre …Du säger min religion är rasistisk.. Tycker inte du det är ganska “rasistiskt” att kalla ickemuslimer för otrogna. Och att de bara kommer komma till helvetet?

  Inte speciellt snällt som jag ser det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *