Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sångare piskades 39 gånger av rabbiner

Det är rätt vanligt att västerländsk media skriver om människor som  döms till straff av muslimska rättslärda för att de har fel slags kläder på dig, eller betett sig oansvarigt, men ingen av dem belyser när judar dömer människor till liknande straff. Här skriver en judisk tidning om en sångare som sjöng inför en blandad publik, för det piskades han 39 gånger av rabbinerna.

Piskan är gjord av åsne och tjurhud, och gjordes av rabbinens far. Så visst demonstrerar emot steningen av Sakineh, demonstrera mot att folk behandlas dåligt i islamiska stater, men vart är protesten mot Israels straff? Varför protesterar man inte mot dessa okända straff? Rädd att bli kallad antisemit kanske…Låt propagandamaskinen mot islam och muslimerna fortgå och låt judarna komma undan med vad som helst..

‘Sinner’ singer given 39 lashes by rabbis.

Dn

Aftonbladet

Aftonbladet2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *