Press "Enter" to skip to content

Vi ska tvinga Gud bli kurd

Vet inte om den här apan är kurd eller jude, för en dag skriver han med namnet jude nästa med kurd..men det visar hans fega natur, att han eller hon inte vågar stå upp för sina åsikter, inte ens här på nätet med sitt namn eller sitt ursprung. Veckans idiotpris går till den här åsnan från bergen.

Arabjävel!!!! Äckliga semit Och Mongol jävlar!!
Bahlool
Kurdishfachist@live.com
2.70.2.146

Bahlool snack inte ett dugg skit din jävla äckliga semitiska arab!! Vi kurder är ett urfolk som finns i vårt land och dör med självförsvar och hämnd mot alla kolonister över våran hemland Kurdistan. Varför vill araberna inte återvända tillbaka utanför Kirkuk. Det är inte kurder som gillar Sadam Husseins politik!! Om araberna inte gillar Sadams politik i Kirkuk skall dom helt enkelt återvända tillbaka till sina hem arab regionerna och absolut inte existera i kurdisk mark! Vi kurder är ett arisk indoeuropeisk oavsett islam som största religion, ett folk som alldrig kommer att vara araber ifall om Gud själv tvingar oss så blir vi alldrig araber iaf! Försöker Gud tvinga oss att vara arab assimilerade, tvingar vi Gud att assimimera sig till kurd, vi älskar Gud långt innan Gud kommunicerade med araberna Sedans Abrahams tid tillbaks till hurriterna som hjälpte Abrahams uppdrag emot semiterna när Gud stog bakom Abrahams mirakler framflr hurritiska kungen, den hurritiska kung blev tvungen och bekämpade de semitiska riken efter Abraham förklarade sin del som mesias när Gud stog bakom Abrahams mirakler. Semiterna ville var avundsjuka och ville inte att Abraham skulle vara den nya ledare trots att Abraham var mesias!! Ni araber kan inte svara för Gud idag. Jag älskar nationalism och rasism mot alla semiter som verkligen finns!!! Glöm inte att Gud hatar araber och alla människors synder skall tvättas över araber!! All världens smuts får araber som ett folk att stå ut med när vi olika nationer begår synder och sedan är araberna all smuts samling medans resten har det roligt!

 

6 Comments

 1. z
  z 25 maj 2011

  lol… kan inte sluta garva.

  Som om världen kretsade kring kurder/ kurdistan….
  hahah araber har i alla fall haft en golden age…

 2. Bahlool
  Bahlool 25 maj 2011

  hahah Z bra sagt 😉

 3. Arabjävel!!!!
  Arabjävel!!!! 26 juni 2011

  Din äckliga jävla arab åk hem till semitiska världen och låt bli de indoeuropeiska nationerna innan arabvärlden inte är rensat tillomed med även arqbisk blod! En åsna är en arab som går runt öknen med brist på kunskap!! Jävla kamel knullare det är vad araber är vi alla vet om!! Våga abge ditt namn på riktig så din röv får en stor kurdisk KUK! Arabjävlar är bara avundsjuka över kurder och lurdernas land. Vill säga att kurder kommer rensa ut er från vart ända holl i kurdisk mark! Värst i Iran där araberna blir snart utrotade i provincen Khuzestan och där arabisk blod kommer att flöda över mark som vatten! Gör bara inte ert blod floda över mark, åk hem till arabvärlden innan dessa kommer hända er som det hände judarna under nazi regimen, även andra semiter kommer det hända likadant igen! Jag hatar araber och dess religioner Gud hatade araber och semiter med! Snacka inte ett jävla skit ur munben! Du har ingen behörighet att leva i Sverige, du har inget gemensamm varken rötter eller någontong med västfolken att göra, de är bafa inte era släktingar din äckliga semit!!

 4. Arabjävel!!!!
  Arabjävel!!!! 26 juni 2011

  Död åt araber och all arabisk blod och all arabisk religion!!!

 5. Idag kurd alltid kurd !
  Idag kurd alltid kurd ! 14 oktober 2011

  Vilka är araber ?
  – aha du menar Al-qaida ? självbombarna som går och spränger sig när de mår dåligt. tack för mig Ramir heter jag om ni nu vill veta det också ! som ni redan vet så är jag KURD !

 6. Bahlool
  Bahlool 14 oktober 2011

  Beklagar att du är stolt över att vara kurd, du får gärna visa mig ditt pass står det där svennebanan eller kurdistan 😉 gå din sellout och tjäna Israel som den förrädare du och dina kurder ju är..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *