Press "Enter" to skip to content

En wahabi slampa full i Saudi

Äcklas bara jag ser henne, för jag vet att som henne, är det många som dricker i den muslimska världen. Äckliga människor, som förlorar all kontroll över sig själv, för lite alkohols skull. Här ser man den saudiska wahabitiska “prinsessan” Norah bint Sultan, full och som gör sig till åtlöje.

Jag minns min äckelkänsla när mitt ex, en “muslimska”, hörde av sig, full, jag minns äckelkänslan jag kände. Några månader sedan såg jag en “muslim” som låg nere på marken och försökte lyfta upp sitt huvud, han var så full att jag skämdes å hans och alla andra muslimers vägnar. Toof eb wejheech ya 3ahira!

Polisen får inte ens röra denna Norah bint Sultan, för då kommer de förlora jobbet, och mycket mera…

 

Ännu en 3ahira, som gjorde sig ökänd för att ha misshandlat sin anställd. Se hur hon är klädd..vart är dessa wahabitiska terroristers klädkod? Eller finns Allah bara i den muslimska världen?

2 Comments

 1. zozo
  zozo 23 maj 2011

  Lite och ta i, när du kallar henne för slampa? Vadå wahbi, hur vet du det?

 2. Bahlool
  Bahlool 23 maj 2011

  hon är släkt med kungen, hur många sådana är inte wahabiter? Vad tror du alkohol leder till? Det är inte ofta du hittar en “muslimska” som dricker och inte beter sig som en slampa (ligga runt osv)
  har du bevis för motsatsen, är du välkommen att ge mig dem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *