Press "Enter" to skip to content

Aborterade foster som andas?

Abortpraxis ses över efter larm – DN.SE.

Det brukar ju framhävas att aborterade foster, inte är barn än, de lever inte, de har ingen själ och så vidare, ändå framkommer det nu att det sker ibland att fostret som aborterats, fortfarande rör på sig, och att sjukhuspersonalen låter dessa foster, “självdö”.

Om ett foster behöver självdö, hur kan man då tillåta aborten av detta foster?? Här talar vi om ett liv, så alla religiösa fanatiker har rätt?

Många sjuksköterskor har slutat jobba eller går därifrån, då de inte vill se dessa barnsfosters lidande. Varför inte underlätta för dem och se till att inga barn mördas på det här viset?

3 Comments

 1. Iris
  Iris 19 maj 2011

  Salamu aleykum …
  Jag läste den där artikeln, och jag ryser ända in i benmärgen.
  Det är hela tiden debatter om abort och när ett embryo ska anses vara ett foster, och det är beslutat att innan vecka 12 ska det vara ok att göra abort för att det ännu inte räknas som människa. Jag är helt oförstående inför den diskussionen. För mig är det en människa från dag ett, timme ett, minut ett, från och med befruktningen.
  För ca 1½ år sedan fick jag ett långvarigt missfall, blod och smärta i en månad.
  Många tyckte att det är väl inte så farligt, sånt som händer, det var ju ändå så tidigt, jag hade knappt upptäckt att jag var gravid. Jag var ledsen länge efteråt, fortfarande kommer tanken och vemodet om vem denne lille var som aldrig fick chansen.
  Jag kan bara föreställa mig hur det måste vara för dom som arbetar med detta som sköterskan i artikeln berättar om. Att utföra en abort och se fostret fortfarande vid liv…….det skär i hjärtat… // Iris

 2. Bahlool
  Bahlool 19 maj 2011

  wsalam du har rätt syrran, jag talade med några damer vars barn dog tidigt, och de berättar likadana saker, att de fått må dåligt många år senare..de tom kallade dessa foster vid olika namn, och ibland hade de minnsstunder för dem osv..istället för att ta till sig av det man läst och hört, och tänker nah nu hade vi fel, vi måste dra ner på tiden för när man kan göra abort, så försöker man hitta sätt att mörda dessa foster på..

 3. Fatma
  Fatma 19 maj 2011

  Det gör faktikst ont att läsa sånt här. När man inser hur mycket islam försöker skydda oss från oss själva ibland. och när man fattar vitsen med saker och ting så smälter man av Guds barmhärtighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *