Press "Enter" to skip to content

3 Comments

 1. jag
  jag 16 maj 2011

  selam. hon är ingen ryska. man kan se att hon är arab eller rättare sagt irakiska men kanske bor i ryssland

 2. Bahlool
  Bahlool 16 maj 2011

  wsalam Jag, jag tror hon är ryska eller från ukraina (enligt min vän sen står det så på en annan dansuppvsning
  http://www.youtube.com/watch?v=I2GgDdLAD0g&NR=1
  Jana Tsehotskaya

  Vidare svarar en person så här på namnfrågan
  miiimo1993 she is russian girl absolutely. her name arina gerasimova

  helena5119

 3. En magdansös dagbok
  En magdansös dagbok 16 maj 2011

  Hon är ryska och klippet är från en rysk danstävling (därför hon har nummer på sin klänning). Det finns så många tjejer som är duktiga på olika orientaliska danser i Ryssland, Ukraina, Tjeckien mfl. Jag hittade irakisk danss med flera andra (länkar brediv detta klipp på youtube) och de har ofta svart (färgat hår) osv. Man får lätt intrycket av att de kommer från mellanöstern även om de inte gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *