Press "Enter" to skip to content

“Anlita inga muslimer”!

Blackwaters grundare bygger hemlig privatarmé – DN.SE.

Det ökända Blackwater, som mördat otaliga civila  Irak och Afghanistan, har nu fått nya uppdrag, eller rättare sagt, deras grundare har. Multimiljonären Eric Prince, som blev rik på att mörda oskyldiga med sina legosoldater, flyttade förra året till UAE (Förenade Arabemiraterna), där hålller han på att skapa en legoarmé  på 800 man, från olika länder, för att skydda landets styrande elits intressen.

UAE är indelat i 7 stater och dessa har en gemensam utrikespolitik. Enligt diverse uppgifter så har Eric Prince uttryckligen krävt att man inte ska anlita muslimer, då dessa kan ha problem med att man beskjuter muslimer. Legosoldaterna skulle få upp till 200 000 US dollar, det är drygt 1.2 miljoner kronor om året.

Enligt Al Jazeera och andra västerländska medier, så är denna legoarmé skapad för att 1) stoppa araber som kräver frihet och demokrati 2) stoppa shiitiska befolkningens krav på mera rättvisa (runt 30% av UAE befolkning är shiiter) 3) försvara oljeindustrin.

USA stödjer än idag Blackwater, eller som de nu heter, Xe, och deras stöd ska kosta fler muslimers liv. We come in Peace? Skitsnack.

2 Comments

 1. Johan
  Johan 16 maj 2011

  Araber är verkligen duktiga på att förtrycka varandra, och sen skylla allt på USA!

 2. Bahlool
  Bahlool 16 maj 2011

  De förtrycker inte varandra, utan en liten elit förtrycker på order av USA, eller menar du att amerikanska legosoldater inte får order och godkännande från USA? Vapnen som används är inte amerikanska? USA bestämmer vem som är terrorist eller inte terrorist i världen, varför tillåter dem sådana här fasoner?
  Du har dumförklarats av mig, så håll tyst och sätt dig i ditt lilla hörn din sionistälskande terrorist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *