Press "Enter" to skip to content

Bin Ladin dödas av USA – Hämnden begås mot muslimer?

Många döda när talibaner hämnades bin Ladin – DN.SE.

Som vanligt, den wahabitiska logiken är befängd. Enligt den, så mördar man muslimer, för att USA mördade Bin Ladin kallblodigt. Jag vet inte, jag trodde att 1+1= 2 men i den wahabtiska mentaliteten så blir det en helt annan siffra.

Några år sedan såg jag en komedifilm, där en terrorist, hotade mörda sina släktingar, om filmens hjälte inte lydde henne – han var förvånad, så är jag det också. Vad wahabiterna säger är: ”Om ni skadar våra hjältar, då dödar vi våra släktingar och trosfränder”..Ja det är ju det USA inte vill ska ske. De har mördat miljoner, stått bakom mordet på miljoner med hjälp av män som Saddam och Osama bin Ladin och Zarqawi, och nu ska de plötsligt bry sig om att wahabiterna mördar muslimer? En ding ding värld indeed..

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *