Press "Enter" to skip to content

Iran stänger ner shiamuslimsk fanatisk kanal

PressTV – Iran shuts US-backed TV offices.

Sedan en tid har jag mött en viss grupp shiamuslimer som skämmer ut mig, shiiterna och Ahlul Bayt. Deras hat för sunniterna, för sunniternas vördade personligheter, har lett till att ledaren för Iran – Khameini, utfärdat en fatwa där han förbjuder svärandet och hånandet och attackerna mot sunniternas vördade personligheter.

Enligt shiiterna jag mött, är dessa personer och deras ledare, ute för att skapa osämja bland shias och sunnis. En av deras mer kända ledare är personen på bilden, som är av afghansk börd. De förbannar inte enbart sunniternas ledare, utan även de shiitiska religiösa ledarna.

Jag har inga problem att påtala de sunnitiska ledarnas misstag och brott, men att svära åt dem eller håna dem (som jag sett göras på några filmer) eller gå så långt att även kalla dem kuffar (otrogna), är under vår värdighet. Iran menar att dessa grupper skapats av västliga makterna för att så splittring bland muslimerna i kampen mot västs hegemoni.  Dessa ”shiiters” hat för de shiitiska lärda, såsom Khameini, Fadhallah och Sistani, grundar sig även i att våra lärda uttalat fatwas, mot att slå sig blodig, och så vidare.

Ser man på shiafientliga filmer, så märker man att allt som dessa ”shiiter” står för, är just det som wahabiterna och de som hatar shiaislam, använder sig av när de sprider hat mot oss.

 

2 Comments

 1. zulqarnain
  zulqarnain 07 maj 2011

  LOOOOOOL
  jag la upp den för typ 10 minuter sen och sen ser jag att även du har det
  Det kanske finns en väg mellan våran hjärta trots allt 🙂

 2. Bahlool
  Bahlool 07 maj 2011

  hahaha jag såg nyheten nån dag sen men jag är så lat nuförtiden skriver sakerna eller skriver om dem några dagar senare 😛 finns habibi finns 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *