Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Terroristen är död – Länge leve terrorismen

Självmordsdåd dödade minst 15 – DN.SE.

Terroristen Osama bin Ladin, må vara död, men hans värderingar, anhängare och åsikter, lever vidare. Ännu ett attentat i staden Hilla, där 15-tal människor fick sätta livet till för att de var på fel plats vid fel tidpunkt. Al Hilla är i södra Irak och är en mestadels shiitisk stad.

Igår frågade flera personer, däribland mina anställda, vad jag tyckte om Osama bin Ladens död, förutom att jag började dansa, skratta och håna wahabiterna som älskar honom, så har jag känt en stor lugn i mitt inre. En av mina anställda är ihop med en svensk man, som frågade henne hur jag kände mig när jag fick reda på Osama bin Ladins död.

Sådan är okunnigheten och okunskapen om islam och muslimerna. Jag har kallats för allt från otrogen till terrorist och till stor del på grund av sådana som Osama bin Ladin.

Irakiskt barn offer för USAs terrorism

Osama bin Ladin och hans män deltog i mördandet av över 8000 hazarer, shiamuslimer i området nära de svenska trupperna i Afghanistan, i Mazar al Sharif. Efter att de och talibanerna gick detta illdåd, våldtog de eller rövade de bort kvinnorna och flickorna som var kvar. Hur kan jag annat än avsky en sådan här person? Det han sade, det han spred, det han tyckte, det han uppmanade till, ledde till hundratusentals om inte miljoners, död.

USA och väst kan inte glömma 11/9, men vi kan inte glömma de tiotusentals, de hundratusentals, ja de miljoner, som fick sätta livet till för att sona attacken mot World Trade Center. Jag själv förlorade 3 morbröder och efter det dog en tredje av saknaden av sina bröder och deras mor dog kort tid efter. Jag är ett av offren, hur många fler finns det inte, som fick sätta livet till för att en wahabi tyckte han gjorde Allahs ärenden?

Islam är en härlig religion, som tyvärr måste finna sig i att folk sammanbinder den religionen med terrorister som Osama och hans gäng. Vissa muslimer, eller rätt många, anser med fullaste allvar, att sådana som Osama bin Ladin ska till paradiset. Det grundar sig i den okunskap som finns ibland muslimerna själva, hur ska vi då kunna se ner på att mina anställdas partners tror att jag skulle gråta eller sörja en sådan man?

Terroristen är död men terrorismen är livslevande, om den kommer i form av Osama och Zarqawi eller om den kommer i form av fosfatgas och bomber från USA och Israel.

En kommentar

  1. marzieh 22 januari 2012

    Som du säger terroristen är död men dom som uppfostrar terrorister lever fortfarande och tyvärr det är dem som har makten idag över hela världen .Så länge dem lever kommer flera terrorister fram.Jag hoppas att en dag världen bli av med alla terrorister. Den dag är nära …انشالله

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *