Press "Enter" to skip to content

3ammo

3ammo..3ammo…3ammooooo…gool 3ammooooo…welak 3ammmooooooooooooooooooooooooooo..haaaaaaaaaaaaaaa???? 3ammo el 3afoooo..el 3afooo 3ammmoooo 3ammooooo 3amooooooooooooooooooooooooooooooooo..WELAK HAAAAAAAAA??? asef 3ammo..

3ammo? 3ammooooo 3ammoooooo!!!

KHARAB SADDAM HAAAAAAAAAAAAAAA???

 

Sorry är på bra humör 😛 så bara flippar 🙁 HAR INGET DJÄVLA LIV!! Allt går åt skogen och jag är glad..mentalsjukhuset nästa?

3ammo=farbror

gool=säg

welak=hey du

ha=vad

3afo=förlåt

asef=förlåt

Kharab=skit på

Saddam=en hora som brinner med Osama i helvetets djupaste eldar (mera känd som Saddam Hussein

Nu har ni lärt er lite irakiska också 😉

18 Comments

 1. zeinab
  zeinab 04 maj 2011

  Haha haters make you famous, so låt de hata dig 😛 Eh din sida/blogg förtjänar all reklam den kan få, gilar shia-länken du har. Läste hatkommentarerna där, de skriver med ilska du svarar i lugn och ro ganska roligt.

  Jag får ju mest hatkommentarer, accepterar inte de dessvärre, att jag är ung och dum. Jag är för ung för att veta något om islam tydligen och att jag inte är muslim för att jag är shia. Skrattretande.

 2. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  om du är på facebook, och är bra på engelska ska jag visa dig grupper där..samma skit där 😉 men vi knäcker dem så ofta, att det är skrattretande hahaha bry diginte..bara låt dem inte komma åt dig :))) då bränner du ut dig syrran, Imam Ali var en liten pojke när han ställde upp för Profeten och försvarade honom med sitt liv..ålder har inget egentligen med saken att göra

 3. zeinab
  zeinab 04 maj 2011

  sen så ska hezbollah ha all stöd man kan ge dem. Sen ska de som kallar sig själva shia-muslimer inte hata fadlallah, jag hatar ingen sayed, eller förutom han i libanon som gick emot shia-muslimerna och bad efter en sunni-präst.

 4. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  aha? känner inte till honom..kan säga jag blir hotad av shias mer än av sunnis men det är mest för att jag bråkar eller provocerar allt och alla 😉

 5. zeinab
  zeinab 04 maj 2011

  Skicka, har sätt många facebook sidor där hatet ökar. Kommenterar aldrig för vill inte sänka mig till deras nivå :p

 6. zeinab
  zeinab 04 maj 2011

  Tror han hette sayed al amen, Ali- al amin tror jag. Vet inte exakt ska fråga pappa kan bara att han heter ameen i efternamn. Han följer iaf 14 azar var de än går, demosntrerar med dem tom.

 7. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  såna sellouts finns det gott om..jag hittade en grupp som inte bara svor åt Aisha osv, utan även åt våra shiitiska ledare (nasrallah, khameini, khomeini) för att de ville ha fred och samförstånd med sunnis..idioter finns det gott om alltså

 8. Setareh
  Setareh 04 maj 2011

  Hahaha är det saant? 😮 Inte märkt det förräns nu. Jag är seg ibland, mobbas inte:( Oj oj i såna fall haha, utveckling;)
  Tack tack ^^ Allt bra annars? Eller aa, ditt inlägg säger ju rätt mycket om hur du mår haha:( Maybe I shouldn’t even ask:$

 9. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  muahaha sommar agha..SOMMARRRRRR SOLLLLLLL:p du då? glad nu när du slipper alla tentor?

 10. zeinab
  zeinab 04 maj 2011

  Jo finns gott om de. I libanon, sist jag var där, så fick jag veta att shias nya smeknamn är iranier. Bara för att Iranska regimem stöttar hezbollah.

 11. Elin
  Elin 04 maj 2011

  haha jag är inte cranky, jag gillar bara inte när folk jag inte känner säger åt mig vad jag ska göra 😉
  åh, du kan räkna med fler klädinlägg! nu när sommaren närmar sig så blir jag ännu mer sugen på att shoppa haha 😀

 12. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  de säger ju än idag att vi hatar umar osv, för att han knäckte iranska impreriet..suck

 13. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  rofl elin..du känner inte mig och jag säger åt dig vad du ska göra..PS I DONT DARE :p du bara mobbas
  hitta nåt plagg till araben!!

 14. Setareh
  Setareh 04 maj 2011

  Hahaha wierdo:D
  Klar? Jag har tre tentor kvar fram till sommarlov:'(

 15. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  oh tacka gud att jag slutat plugga..oh allah tack tack tack

 16. Elin
  Elin 04 maj 2011

  HAHA, du får väl vara ett undantag då 😉
  men kul att sitta och leta efter killkläder då? du får köra på maxiklänningar i sommar du med 😀

 17. Bahlool
  Bahlool 04 maj 2011

  maxi what? jag har fortfarande en påse med klder jag inte tagit upp..köpte dem runt 5 månader sen 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *