Press "Enter" to skip to content

3 Comments

 1. Johan
  Johan 16 maj 2011

  Fanatiska? Du menar sådana som spränger sig själva i luften för att döda oskyldiga? Vänta nu…det är ju inte judar utan muslimer som gör så…

 2. Bahlool
  Bahlool 16 maj 2011

  Enligt FBI så har det funnits fler terrordåd begångna av judar än av muslimer (procent)

 3. Alma
  Alma 20 september 2011

  Till Johan. Så du inte tycker folk som dessa och kommentarer som dessa är fanatiska? Utan bara folk som spränger sig själv. Den kristna teaparty rörelsen, är då inte alls fanatisk, rasister är då inte heller fanatiska? Fanatism uttrycker sig på många sätt. Speciellt från en grupp i underläge (muslimerna) och en grupp i överläge, när det kommer till den politiskamakten. Man skulle inte riskera det med att spränga några människor i luften, då kan de inte leva ut sin offerroll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *