Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vem ligger bakom terrorn i Europa? Inte muslimerna

Gång på gång får man höra att det är islam, och muslimerna som står bakom terrorn i Europa, man menar att den stora faran finns att finna ibland muslimerna. Nu har Europol, än en gång, bevisat att så inte är fallet.

Förra året skedde 3 ”musliminspirerade” terrordåd i Europa, ett av dem i Stockholm. Flest terrordåd, begås av kommunister, nationalister eller so i fallet med Grekland, av anarkister.

Man behöver inte gå långt för att se vilket hemskt rykte muslimerna fått. Besök er vänliga islamofobiska blogg, så ska ni se hur de baktalar islam och muslimerna och menar att det är islam och muslimerna som står bakom terrorn. Ett ordspråk som används brukar lyda:

Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer.

När man betänker att det skedde 249 terrordåd i Europa förra året och enbart 3 av dem begicks av ”muslimer”, då visar det rätt klart att EU och väst satt sitt krut på fel fiende. Att förfölja, fängsla och svartmåla muslimerna är inte den väg man borde gå. Man ger bara fel personer skulden, och därmed låter man de verkliga terroristerna fortsätta sprida sitt bombande.

Vänsterextrem terror dödligast inom EU – DN.SE.

8 kommentarer

 1. Olle 20 april 2011

  Definitionen av terrorism är inkonsekvent. I ett antal europeiska förorter anses det farligt att vistas om man inte är muslim. Både i dessa förorter och utanför väljs Icke-muslimer ut och attackeras av muslimska gäng. I vissa fall leder angreppen till mord. I andra ”bara” till gängmisshandel, gängrån eller gängvåldtäkt.

  Det är väldigt märkligt att denna vardagsterrorism inte faller under EUs definition av terror när det gör det att t ex bränna ner en tom sommarstuga för att ägaren kommer från en annan del av landet.

 2. Bahlool 20 april 2011

  Kan ju vara för att denna ”terrorism” inte är terrorism utan bara pojkstreck? Eller menar du att denna ”terrorism” är planerad och att den är vanlig och att det är något som stöds av ett samhälle eller en religion? Denna ”terrorism” du talar om, har jag bara hört från galna islamofober..som deras myter om hedersbrott osv..måste vara hemskt att bo i en värld där muslimer finns

 3. Klartexten 20 april 2011

  Har du inte märkt hur svensk media ständigt försöker manipulera statistik och information vad gäller muslimer? Samma sak i dagens DN. Nedan har du länken till en blogg som kollat upp alla terrordåd dom senaste 10 åren.

  97 % av alla dödsfall vid terorism i USA och Europa orsakades av muslimsk terror! Räknar vi bort 11 september, så orsakades fortfarande 91 % av alla dödsfall av muslimsk terror!
  http://super-economy.blogspot.com/2011/02/islamists-caus-overwhelming-majority-of.html

  Varenda idiot vet idag att vi inte kan lita på svensk media. Var kritisk!

 4. Bahlool 20 april 2011

  Svensk media är ju knappast på muslimernas sida? Du får gärna ta in i terrorstatistiken det antal muslimer som mördats av västliga terrorbombningar. Då kan du inkludera Israels attacker mot muslimer i Palestina och Libanon de senaste 10 åren. Sen kan du gärna ta upp USAs mördande av civila i Irak, Afganistan och Pakistan, så kommer du se att den som står för störst antal terrordöd är just väst. Eller det är ok för väst att mörda men inte för ”muslimer”? Ni gör en stor grej av attacker i Europa och USA men glömmer det antal som ni själva står för. Sen handlade diskussionen inte om antalet döda, utan om antalet attacker som är begångna.

 5. Nidar 20 april 2011

  @Klartexten.
  Enligt bloggartikeln du länkade till så har islamistisk terrorism orsakat 4703 dödsfall på 10 år. Det är en extremt låg siffra jämfört med vad västvärldens krigsföring orsakat under samma period. Siffran på döda irakier varierar mellan 400 000 och 1 miljon, beroende på källa.

  Enligt FNs, EUs och USAs definitioner av Terrorism så är USAs krig i Irak och Afghanistan (och även tidigare i sydamerika), samt Israels ockupation och krig mot Palestinierna tydliga exempel på terrorism, helt i enlighet med definitionerna! Men så länge USA själva sitter som permanenta medlemmar med vetorätt i FNs säkerhetsråd så kommer dessa aldrig officiellt att klassas som terrorbrott.

  Och vips, med det kritiska tänkande som du så starkt förespråkar, så står islamisterna för knappt 1% av terrordåden!

  Eller ska man bara vara kritisk när det passar dina argument?

 6. Bahlool 20 april 2011

  Mkt bra sagt Nidar (skrivet)

 7. Zheng He 21 april 2011

  AHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA!! Klartexten blev feltexten! Är stolt över mina intelligenta medmänniskor! Ni gör världen till en bättre plats att leva i. Jag uppskattar detta verkligen <3 <3

  Haj Haj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *