Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Shiamuslimerna är ”najis”

Igår skrev jag ett inlägg om hur shiitiska lärda ansåg vissa religioner för ”najis” eller orena, då de inte erkänner Profeten Muhammed s.a.w. Här kommer en film, där en man frågar om giftermål mellan shias och sunnis. Shiitiska lärda säger att man kan gifta sig fritt, denna ”lärd” menar dock att shiiterna är inte okej att gifta sig med inte ok att äta deras slaktade djur (alltså ”orena”), man får acceptera att de går till ens moskéer, men thats it. Om shiiterna vill delta i krig för att försvara ”muslimerna”, då accepterar vi dem, men det är allt.

Denna ”lärd” menar även att man som shia tillber, Ali..när ska de sluta sprida sådana här myter? Allahumma tack för att du gjort mig till en anhängare av Ahlul Bayt. Det makabra är att jag i Sverige, sett sunniter som äter kött som inte är rätt slaktat, alltså man slaktar djuret på svenskt vis, sedan läser man bara en bön på köttet när det kommer ut på tallriken, och voila, då är det ”ok”. Så västerlänningars, ateisters, slakt är ok, men en shiamuslims är inte ok?

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=QCLJb6LdMTI’]

16 kommentarer

 1. Rasul 31 mars 2011

  kolla videon på min blogg och se vilka som är orena… omoraliska… #¤*%…

 2. Bahlool 31 mars 2011

  följer den genom google reader hehe…ville säga till dig att jag kanske inte kommentera men läser dne utförligt och snor alltid hadither därifrån som jag använder i diskussioner

 3. z 31 mars 2011

  Bahlool, varför har du inte skrivit ett enda inlägg, inte en liten fjuttig kommentar om grannlandet Syriens uppror? De hundratals, kanske tusentals martyrer som har dött för sitt lands frihet är inte värda att uppmärksamma?
  Jag vill inte döma dig, men jag ”kanske” vet varför.

 4. Bahlool 31 mars 2011

  Har redan skrivit 4 eller 5 gånger varför jag inte skrivit om Syrien än..Vad du tror dig veta är din ensak, må Allah förbanna lögnaren.

 5. warde 03 april 2011

  För sunniter, var de nu har fått det ifrån, så blir köttet halal när de sagt bismAllah alra7man alra7im tre gånger och wips! det blir halal? Magi?

 6. Bahlool 03 april 2011

  lol kanske? Men det här gäller inte alla sunniter, vad jag förstått, vissa tror på det andra inte..roligst är en kille som dricker, äter griskött snor och gör allt och ädnå ville han diskutera med mig om Muta och dess haram ;L)

 7. warde 03 april 2011

  Jag förstår inte varför de ska diskutera mut3a när de själva gifter sig fastän de inte har tillåtelse från deras fru. Känner till flera sunniter som gjort så. Och ENLIGT koranen ska de ske med fruns tillåtelse. . Muta är iaf Halal ..

 8. Rasul 04 april 2011

  kände några sunniter enligt dem så var det halal att tjuva från Svenskar…
  + att det är lungt om köttet är inte halalslaktat… efterblivet…


  deras ”Profet” Omar ibn Khattab har förbjudit Muta…

 9. Bahlool 04 april 2011

  lol jag brukar använda mig av samma begrepp, att Umar är Profet till wahabiterna *:P

 10. Mona Feyli 04 april 2011

  Ja, men det finns MASSOR med sunniter som är oeniga i stort sätt om allt. Vissa sunniter säger till konvertiter att de kmr att hamna i helvetet pga. deras tidigare liv som kristna. Vissa sunniter säger att det är rätt att ljuga, stjäla etc. från en svensk precis som du säger. Andra sunniter ger till om med rätten till att mörda shiiter, för då hamnar man i paradiset” HAHA! .. Det finns massor utav deras argument som man kan sitta å skratta åt läänge .. =)

 11. Bahlool 04 april 2011

  tyvärr har man liknande tendenser hos vissa shiiter..jag blir rädd när jag tänker på hur efterblivna folk är lol

 12. Mona Feyli 06 april 2011

  haha . . njaa,, det är jag inte så säker på. det beror ju på hur djupt man praktiserar islam.
  för vissa räcker det med att inte äta gris och dricka alkohol och man är muslim, sekulariserade.. som ex turkiet. och för andra måste man be, ha slöja, följa de fem pelarna helt enkelt för att vara muslim, som ex. iran…

 13. zulqarnain 06 april 2011

  Det där med Muta vet jag inte om det är halal iallafall inte i det avseende som en del tror, det iranska ordet är sighe men många glömmer att när man går och friar i Iran och om allt är ok så brukar man läsa mahramiate sighe alltså dessa två personer kan gå ut tillsamans så att de kan lära känna varandra och det är under den tiden man bestämmer om man vill gifta sig eller inte och ordet sex existerar inte under denna tid.
  Jag hatar när folk dömer andra till helvetet som om dem var gud, en imam sa en gång ” en syndare som hade bgått all sorters stod framför gud och gud dömde han till helvetet och när änglarna skulle ta honom till helvetet så kollade han bak 3 gånger och gud sa stopp han ska till himlen och ängalrna frågade varför. gud sa att denna person hade hoppet ända fram till slutet och hoppades att domen skulel ändras. så om en syndare blir förlåten eftersom denne hade hopp om guds barmhärtighet, hur kan en wahabi döma en person till helvetet pågrund av dennes tidigare tro kristendomen där det är lik islam
  det är så sjukttttt

 14. Pinglan 24 oktober 2012

  Kul att du beklagar dig över att sunniter sprider lögner om shia när du bidrar till samma sak själv. Dvs lögner om sunniter. Ska framstå som seriös så kan du sluta med att sprida osanning om sunniter och istället bidra med vad shia egentligen står för och tror på.

 15. Bahlool 24 oktober 2012

  hahahah du fick mig till att skratta faktiskt
  1 vad har jag ljugit om?
  2. har du inte märkt att alla mina inlägg om sunni hadither, aqedah, åsikter, värderingar, alltid har källor?
  3. beklagar att du känner dig sårad av sanningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *