Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tunisiens folk stödjer Bahrains folk

Människor i Tunisien demonstrerar utanför Bahrains ambassad i Tunisien, till stöd för sina syskon i Bahrain. Måste tillägga att den saudiska armén som gick in i Bahrain för att stoppa demokratiförkämparna och som nu varje dag mördar och torterar, är samma armé som tog emot Bin Ali, diktatorn i Tunisien.

De säger klart, Bahrains folk bryr sig inte om shia eller sunni och inte vi heller. Vi är syskon allihopa och vi ska inte falla för makternas spel att splittra oss. När det är revolt någonstans, frågar vi inte om de är shia eller sunni, men vi är med dem när de står emot tyrannen Al Khalifas tyranni. Ingen sekterism, ett land förenat. Ingen shia ingen sunni, ett land förenat.

Översättningen i korta drag

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=4HCyAWux2O8′]

En kommentar

  1. Merima 30 mars 2011

    MISSA INTE årets summercamp till MALAYSIA!!!! Islamiska studier under en månad!!! Mer info: http://megi.blogg.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *