Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bahrain – En attack mot Ahlul Bayt är en attack mot Allah!!

Några år sedan rullade Saddams tanks in i södra delen av Irak, de hade banderoller, med texten: ”Från och med idag finns inga shias” och när Saddams släkting och svärson, Hussain Kamil al Majid, stod inför Imam Hussains grav, det som man hade beskjutit och nästan demolerat, så sade han: ”Jag är Hussain son till Majid, du är Hussain till Ali, vem är starkast av oss två nu?”

Styrkebeviset kom några år senare, då denne Hussein Kamil, svek sin svärfar Saddam och flydde till Jordanien, där han hjälpte västmakterna med uppgifter om Saddam. På löfte om att han inte skulle bli skadad om han kom hem igen, återvände han till Irak, där mördades han av Saddams barn och deras hejdukar. Hussain bin Ali, visade dig sin styrka. Ahlul Bayt är speciella, deras status är helig, deras fiender är Allahs fiender och deras vänner är Allahs vänner.

Här ser man hur polisen och den saudiska militären i det ockuperade Bahrain, förstör en skylt med en hyllning till Imam Hussain. Koranen har blivit bränd i vissa shiamoskéer, wahabitiska ledare uppmanar till utrotning av shiiterna från hela gulfområdet. Vi kan vänta, för Allah skyddar sitt hus, sitt folk, sin religion, sin Koran.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=KQa8SIWBNjE’]

4 kommentarer

 1. Dontaskmeabouttomorrow 27 mars 2011

  Mycket fina inlägg bahlool. Keep ut the gr8 work.

  Seriöst, riva ner en skylt med Imam Husseins sägelser?Sayid av paradisets ungdomar. Hussain wa mini, wa ana min al Hussein?. Varför sluta där, riv ner allt som rör profeten (saws) och släng era koraner.

  Det stinker unket hela vägen från Saudiarabien, en stank av Munafiqeen, satans näste i profetens hem, islams kärna. Vilken annan plats skulle Ibilis (la) ha infiltrerat om inte islams centrum.

 2. Bahlool 28 mars 2011

  tack dontask, alltså de har anfallit moskéer också och där har man då hittat skadade koraner. Vi får se hur det här slutar 🙁

 3. Zulqarnain 29 mars 2011

  Tack för denna video 🙂 Jag kommer att lägga ut det i iranska community i Iran och spelar ingen roll om man är regim kritiker eller anhängare, denna video kommer få folk blod och koka men tyvärr har vi inga wahabis i Iran även om vi har det vågar de inte säga något eftersom det är öppen jakt säsong på dem dygnet runt och hela året 🙂

 4. Bahlool 29 mars 2011

  hahahaha ja 😛 alltså är med på fb med en bahrain grupp där finns gröna men de är också emot saudiska hundarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *