Press "Enter" to skip to content

Japan är i Kaos – Israel oroar sig för sushi

Israel fears sushi shortage after quake – Israel Business, Ynetnews.

En makaber artikel i den judiska tidningen Ynetnews, visar på hur egoistiska israelerna är. Medan Japan sörjer tusentals döda och saknade, medan man oroar sig för en härdsmälta i ett kärnkraftsverk, medan hela världen håller andan för vad som sker med Japans befolkning, så oroar sig Israel för vad som ska ske med den livsviktiga sushin..

Sushi har blivit den andra mest sålda snabbmaten i Israel, och att vara utan den, är ett öde värre än döden. Japanerna oroar sig för kylan och för umbäranden som kommer kosta fler livet. Israel oroar sig för att råvarorna inte finns tillgängliga för att sälja sushi.

Mina böner och tankar går till Japans befolkning, må Allah visa dem barmhärtighet och underlätta deras umbäranden.

Dn1

Dn2

 

 

 

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *