Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Arabiska våren – Qardawi visar sitt hyckleri

Jag har ofta sett honom visa sekteristiska tendenser, men det är hans ensak. Medan jag lagt upp stöd för sunniter och shiiter, medan jag lagt upp filmer som visar hur sunniter och shiiter i Bahrain stödjer upproret mot tyrannen al Khalifa, så talar Al Qardawi, en av sunniislams största imamer, att han inte stödjer Bahrains revolt, för att revolten leds av främst shiiterna. Det är tur att vi än en gång ser hyckleri i vår islamiska värld.

På Facebook stödjer shiiterna Libyens uppror mot tyrannen, och vi är då anklagade för att vara dem som startade revolten i Libyen..folket förstår inte att shiiterna i Libyen är ett fåtal.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=qcirRmsxJqw’]

3 kommentarer

 1. Jannan 20 mars 2011

  salam B ,
  inget nytt det..man blir fan förbannad!
  men allah jukon med de!

 2. Nor 21 mars 2011

  självklart kan jag mina imamer men jag vill inte skriva om något som jag själv inte är så kunnig om.

 3. Bahlool 21 mars 2011

  hehe handlar inte om att känna namnen eller inte kunna mkt om dem, men profeten saw sa, jag efterlämnar åt er Koranen och Ahlul Bayt, enligt vår tro är tron på imamerna basic. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.