Press "Enter" to skip to content

Ännu en attack mot moral och etik

Jag kan inte säga att jag inte gör fel, jag gör fel på daglig basis, och är inte alls pryd, (bara ibland)  men när man på teve ser reklam för en hemsida, där man uppmanas att vara otrogen, att skaffa sig en affär med gifta par eller personer som har en partner, är inte det att gå för långt?

sidan kan man bli medlem och där ha en affär, sidan om sitt förhållande. Här ser man en sann krock mellan kulturer. När ett samhälle inte bara godkänner och bejakar otrohet, ett samhälle där mellan 55 och 65% av alla har eller är otrogna; ett samhälle där man inte straffas för att svika sin partner, då är det väl inget att bry sig om att man försöker öka otroheten?

Jag avskyr otrohet, jag verkligen gör och jag har många gånger haft chansen, men det är så fel, att det inte ens går att beskriva. Personer jag mött, menade sig att de älskade mig eller en av sina partners, ändå var de otrogna, de försökte med alla medel att ursäkta sitt beteende. Sedan när de själv blev bedragna, då tog de illa upp. Vi skapar ett samhälle där kärnfamiljen undermineras allt mera. Vi ser ett samhälle där konstiga relationer hyllas och erkänns, medan man med alla medel försöker försvaga monogami och äkta och sann kärlek.

Jag har inget problem med att folk vill ligga runt, deras val, jag känner till otaliga muslimer, däribland beslöjade, som gör detta, så varför bry sig, men varför inte lämna sin partner och göra det? Varför bedra honom eller henne? Varför såra personen ifråga? Äkta kärlek betyder inte att man hela tiden vill hitta nån annan, hela tiden tycka att det är fint med att prova någon annan och sedan återkomma hem till den som verkligen är kär i en. Genant. Äckligt, och under all värdighet.

Så står det på den sidan:

Sveriges första datingsida för gifta & samboende!

Bli medlem idag, GRATISoch 100% anonymt!

 

21 Comments

 1. Nor
  Nor 10 mars 2011

  oh gud vad sjukt!!! jag finner inga ord, vad är detta för något sjukt?!! Jag blev medlem där bara för att se ifall det ens FANNS några medlemmar…. FULLT! Människor som är gifta och allt. USCH!

 2. Bahlool
  Bahlool 10 mars 2011

  hahah klart det är fullt med folk där 😛 du får vara kvar medlem där tills du gifter dig 😉

 3. Nor
  Nor 10 mars 2011

  hehe aa eller hur, ska finna min framtida man i en sida som promotar otrohet 😉

 4. Bahlool
  Bahlool 10 mars 2011

  rofl 😛 slipper du ha barn medhonom ju du som inte vill ha barn 😉

 5. Nasrin/UmmElias
  Nasrin/UmmElias 10 mars 2011

  usch, hörde talas om den reklamen och den får mig o må illa men bra att sdan blir känd så kan alla springa dit leta efter sina respektive.Kanske har de spännande affärer med sina egna fruar/män tillslut 😉

  Klart det finns muslimer som är otrogna, dessa affärer är nästan av värsta sort då de brukar hålla sig i så nära familj så det blir obetydligt enkelt för dem, typ kusinens fru eller man. BLÄ

 6. Nor
  Nor 10 mars 2011

  hahahahahah

 7. Bahlool
  Bahlool 11 mars 2011

  äckligt värre Nasrin, alltså folk hatar att deras partner är otrogen sen går de själva och är otrogna..
  brrrrr

 8. Adelina
  Adelina 11 mars 2011

  Sjukt, sjukt, sjukt, sjukt.. Har folk inget bättre för sig än sånt här. Så äckligt

 9. Bahlool
  Bahlool 11 mars 2011

  Enligt vissa hadither Adelina, så kommer man närmare domedagen ju mera fasad det finns..här uppmuntrar man till sådant..

 10. Thomas
  Thomas 12 mars 2011

  Nog för att man blivit frestad, kanske inte via internet då utan någon kvinnlig arbetskamrat man kommit lite för nära.
  Lätt hänt om man har det lite motigt sitt äktenskap.
  Brukar tänka på mina barn då för vad vore jag för slags förebild för dem om jag talar om vikten av ärlighet och samtidigt smyger runt med en älskarinna?

 11. Bahlool
  Bahlool 12 mars 2011

  Så sant. Det märkliga är att när man diskuterar det här (jag själv har blivit frestad) med folk och allaaaaa är emot otrohet, sedan går så många och är otrogna. Som sagt, vill man ligga med andra, dumpa partnern åtminstone och sluta ljuga och lura.

 12. Elin
  Elin 20 mars 2011

  WHAT?! Vad är detta för sjukt?
  Håller med dig för övrigt, det finns ALDRIG en bra ursäkt eller förklaring till att vara otrogen. Aldrig. Vill du ligga runt? Skilj dig från din fru/man!

 13. Kim
  Kim 20 mars 2011

  Vi kanske skulle göra som i Iran, tillåta tillfälliga äktenskap (sighe) under äktenskapet. Det vill säga legitimerad otrohet och prostution på samma gång. Fast å andra sidan gäller detta bara för männen och vi vill ju inte ha diskriminering i Sverige…

 14. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  Vad fan har tillfälligt äktenskap med saken att göra? Och vem säger det gäller bara männen? att du försvarar otrohet visar vilken nivå du befinner dig på 🙂

 15. Kim
  Kim 20 mars 2011

  Jo tillfälligt äktenskap i Iran för gifta gäller bara gifta män. Vad anser du förresten om tillfälliga äktenskap a´la Iran när man redan är gift, du som brukar hylla den iranska regimen och dess lagar och regler? Eller det kanske avviker för mycket från ämnet enligt dina regler eftersom det inte handlar om otrohet i Sverige…? Eller du kanske inte betraktar dessa tillfälliga äktenskap, som gifta män i Iran kan ingå, som otrohet?

  Att du inte kan uppfatta ironi eller anser att humor är en glad gul gubbe visar vilken nivå du befinner dig på.

 16. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  Att du inte vet vad islam säger om dessa saker du frågar om, visar hur lite du vet om Iran och dess statsskick 😉
  där kom en glad gubbe igen, och här igen 😉

 17. Kim
  Kim 20 mars 2011

  Då det i Iran är lagligt att ingå sighe för en redan gift man så utgår jag ifrån att sighe inte är mot islam. Eller vad tror du? Att den iranska regimen tillåter, enligt lag, sådant som är emot islam?

  Vad anser du själv om tillfälliga äktenskap för redan gifta män?

 18. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  Sikhe, eller muta som det är mera känt som, är en tillåten form av tillfällig äktenskap inom shiaislam. Det kan ingås av gifta män med änkor/skilda kvinnor. Jag är muslim så jag är för det. Så hur kan du hävda att det är emot islam? Har du persiska rötter? Om du har det, så kanske du känner till att shiaislam är den version av islam som iranierna tror på och shiaislam tror på muta.

 19. Kim
  Kim 20 mars 2011

  Om du läser mitt tidigare inlägg igen så ser du att jag inte hävdar att sighe är emot islam, utan tvärtom att det är tillåtet enligt lag i Iran och därför måste vara tillåtet inom shiaislam.

  Vad anser du att skillnaden är mellan att vara otrogen och att ingå ett tillfälligt äktenskap (ofta genom att ekonomisk kompensation betalas till den andra kvinnan) och på så vis vara otrogen mot sin fru? Båda fallen handlar om att “svika sin partner”. Och när det handlar om pengar anser jag även att det handlar om att svika sina barn, då mannen vid sighe oftast betala den andra kvinnan pengar när dom ingår sighe (prostution enligt mig). Pengar som borde använda för barnens försörjning och framtid och inte för att tillgodose mannens/pappans sexuella behov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *