Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islamofobins sanna ansikte

Jag är rätt besvärad av det hat som vissa pyr ut. Jag har sett islamofobiska bloggar, där man tagit upp hatfyllda wahabiter, som skriker sig hesa mot det land som gett dem ett hem, eller som uppmanar till att mörda varandra. Personer som menar att alla judar eller alla kristna eller alla vita eller alla européer, ska slaktas. Jag har alltid ansett att det hat som dessa ”muslimer” spyr ut, inte är ett dugg annorlunda än det hat som islamofoberna spridder, hatet är detsamma, men slogans och uppvisandet av detta är annorlunda.

Muslimer hade satt upp en bankett för att samla in pengar för hjälp till behövande i det amerikanska samhället; något som vi borde stödja och gilla, men istället möts kvinnor, män och barn, av en mobb, ja det är en mobb, som skriker sig hesa med slogans som ”gå hem” eller ni hör inte hemma här. Män och kvinnor som skriker åt barnen att de är terrorister.

Några av deltagarna på detta hatfyllda möte, är politiker i USAs högsta lagstiftande församlingar. Se videon och fråga er, vem är det som är den gode och vem är det som är den onde i det här?

Slogans som skreks ut:

Terrorists!”  till barn och till deras föräldrar skrek man ”You beat your women and you rape your children!” och ”Take your sharia and go home, you terrorist lovers. Your hands are bloody! Your money is bloody! Get out!”

En politiker sade:

”I know quite a few Marines who would be very happy to help these terrorists to an early meeting in paradise.”

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=e6t6d9YBuFM’]

8 kommentarer

 1. MammaMarie 09 mars 2011

  Detta ”fridomelovers”-folk måste ha någon att hata och skylla alla sina problem på. Idag kan de ju inte (legalt alltså) göra dylika riots emot den svarta befolkningen. För 30 – 40 år sedan gick det dock till precis på samma sätt emot den delen av det amerikanska samhället. Det är riktigt äckligt att se hur fullvuxna, till synes ”intelligent folk”, kan bete sig på detta sätt. Säger ingen till dom att skämmas?!

  Den där kvinnan som stolt säger att hennes son är en marinsoldat som gärna dödar muslimer erkänner i samma andetag att bland USA:s soldater finns de som är hatiskt rasistiska, en typ av personlighetsdrag som inget land vill ha i sin armé – men hon är stolt över det, skryter till o med!

  Hennes son, med den typen av åsikter, befinner sig i den makt att han, legalt, får göra sånt som eggar hans fantasi. Vore han inte i marinen så skulle han förmodligen döda ändå, och då kallas för seriemördare. Så stolt hon måste vara!

 2. Bahlool 09 mars 2011

  Äckliga svin, sen att de är så där mot barnen tänk dig deras egna barn, vilket hat de måste växa upp med

 3. Annika B 09 mars 2011

  Alla normala människor är islamofober, kommunistofober och fascistofober.

  Alla normala människor är motståndare till totalitära ideologier som begränsar människors frihet:

  Problemet för er muslimer är att ni är ”ägda” av era extremister och det är dessa extremister som västvärlden ser när det talas om muslimer. Om ni själva vågade göra upp med era extremister skulle bilden vara annorlunda. Att ni också är rädda för era egna extremister är inte konstigt, de är ju bevisligen beredda att gå i döden för att få expressbiljett till paradiset.

  Ta hand om era extremister och begränsa era anspråk på omvärldens anpassning till era regler och ritualer så skall ni se att saker och ting löser sig.

 4. Elin 09 mars 2011

  SubhanAllah. Satte upp denna på min blogg. Jag är helt mållös…

 5. Bahlool 09 mars 2011

  Alltså annika jag är så trött på din idioti. Du kan inte ens nu säga wow, sick äckliga människor det dock finns, utan du ger även här, offren skulden för ditt hat och din idioti. Så enligt dig ska vi se på västerlänningar, vita på ett negativt sätt för att de här idioterna på filmen beter sig idiotiskt? Det är ju samma logik du kör med när du säger att det är så väst ser på oss muslimer pga några få enstaka idioter

 6. Nasrin/UmmElias 09 mars 2011

  Hjälp vad otäckt att det går såna här rent av iq befriade människor i världen… O Annikas kommentar här fick mig o rysa, de finns ju närmre oss än man kan tro! =(

 7. Zheng He 09 mars 2011

  Viruset Annika B är tillbaka -.-

 8. Bahlool 09 mars 2011

  Annika är en sån som blockears då och då, hon beter sig ”normalt” nu..vanligtvis låter hon och andra mkt värre..orkar inte med hennes mög så jag tog bort hennes kommentarer..orkar lyssna på idioter idag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *