Press "Enter" to skip to content

Life is like Coffe

En gång så satt jag och åt några ägg, jag hade inte kunnat fasta under den Ramadan, då jag kört min far till flygplatsen, så jag satt och var så nöjd med allt, tacksam för allt, jag var tacksam för allt gott som ont, den känslan kan man kalla, inre frid. Denna film påminner om den känslan:

LifeIsLikeCoffee

6 Comments

 1. Tack för din kommentar B! Det uppskattades! 😀

  För övrigt så vore en G12 utmärkt, men som sagt har jag inte råd haha 😛
  Vet du, den här gången ska jag köpa en svart kamera :$ Försöker växa upp lite hahaha xD

 2. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2011

  hahah jag som skulle joina er coolingar och skaffa en rosa kamera 😛

 3. Hahaha duu, jag försöker faktiskt häära, så kommer du och mobbar mig! Det kommer sluta med att jag köpter en rosa eller lila säkert haha 🙁 Märkte nyss också att jag är iklädd i helt rosa nu och det mesta runt mig är rosa hahaa fyy :O

 4. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2011

  du påminner om de där gamla damerna, som har 99 katter..rosa hus…rosa smink..rosa kläder..rosa kamera..rosa tankar 😉

 5. Jämför du MIG med gamla tanter?? 🙁 Du är på elakhumör verkar det som 🙁

  Hahahahaha din kommentar!!! Det är därför jag kommer vara ogift hela livet haha ;P Vem behöver en man, jag kan ha katt 😀 .. Fast jag är allergisk mot de 🙁 Men jag kan ha fåglar haha

 6. Bahlool
  Bahlool 26 februari 2011

  alltså jag var idag och åt i en persisk restaurang i malmö, på internet, iranier, maten, iransk, försvarar iran osv, alltså snälla ni har hjärntvättat mig 😛 min syrra och jag brukade skämta om att vi kommer bo ihopa och ha 99 katter 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *