Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Aisha Gaddafi

Has he changed much in the last decade, as Libya has come out of diplomatic isolation?

The man is the man. He never changes. He is a man of principles, he believes in causes, defending the poor and underdog, he never changes the main ideas that he believes in. I would say that now the future of Libya is very promising, bright and optimistic. It is taking its rightful place in the international community and everyone is seeking good ties with us.

Så skriver denna låga varelse, hur fylld av löften ser framtiden ut nu? Hur ljus är den? Denna ”dam”, har försvarat Saddam och utmålat honom som ett offer, bara det gör henne till en låg varelse i mina ögon. Må hon bli jagad som Saddam blev jagad.

Hennes galne far börjar skylla på Al Qaidah, låt mig gissa, han vill skrämma väst så de stödjer honom igen som de gjort förr?

viaAisha Gaddafi – Q&A – Telegraph.

8 kommentarer

 1. Bahlool 24 februari 2011

  tänkte på det här idag, skulle USA angripa Iran? Ett litet oljeland som Libyen har ökat priserna för olja markant, tänk dig om d eanfaller Iran då? Då blir det omöjligt för världens ekonomi att leva vidare

 2. Thomas 25 februari 2011

  Fast hon är ju ganska snygg iaf, alltid något. 😀

 3. zulqarnain 25 februari 2011

  Bahlool
  USA vet om detta, USA vet att om man anfaller Iran så kommer Iran ta världen med sig. Det första Iran gör är att anfalla Saudiarabien och bomba varenda oljeledningen som existerar i ME. Iran har sagt tydligt och klart blir man attackerad så attackerar fiendens intresse och var denna intresse finns är utan tvekan obetydlig för Iran .

 4. Bahlool 25 februari 2011

  Japp därför tycker jag det är så roligt att de ens säger såna dumheter. Inte att glömma bort, shias i pakistan, Afghanistan, Irak, Libanon, och Europa och USA. De verkar verkligen inte förstå den makt en Marja har, de förstår inte den makt Iran har.

 5. zulqarnain 25 februari 2011

  Jag tror att dem är medvetna om detta! men om dem inte gör det så blir jag inte förvånad
  vad har du förväntat dig av kofösare? När dem ger bort miljard belopp till Israel och vad får dem tillbaka? ingenting förutom att 10o andra länder hatar USA för det

 6. Bahlool 25 februari 2011

  Sellouts, när någon republikan några veckor sedan menade man skulle dra ner på pengarna till Isreael, blev han utskälld för att vara en fiende till Israel och en antisemit 😉
  Gissar hus snabbt han drog tillbaka sitt råd lol

 7. zulqarnain 25 februari 2011

  kolla på filmen the arrivals. det finns mycket liknande det.

 8. Bahlool 25 februari 2011

  japp sett stora delar av den vissa saker kände man till men vissa saker var mer repetition och lite för mkt konspiration 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.