Press "Enter" to skip to content

Jan Guillou – Har rätt, som vanligt

Jan Guillou: USA:s kontroll över Egypten hotas av demokratiskt styre | Jan Guillou | Kolumnister | Nyheter | Aftonbladet.

I stora drag förklarar Jan Guillou vad vi muslimer i åratal hävdat, att det är en stor dubbelmoral i den västliga politiken gentemot muslimerna. Mycket bra inlägg, väl värd att läsa.

10 Comments

 1. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Jan Guillou borde slut röka hasch, han ser i syne som vanligt den lille bolsjeviken.Bahlool inga av dina ayatollor kommer att styra egypten utan blir det demokrati så blir det folkets ledare och ingen shiitisk avgudadyrkare.

 2. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  Kevin att du orkar vara så hatisk mot allt. Mina ayatollor vill knappast styra Egypten.

 3. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Kalifatet kommer att styra över jerusalem inte imamatet, jerusalem kommer att vridas ur judarnas händer.Läs legend om armilus.

 4. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  Enda som besegrat Israel, är shiiterna 😉 det säger allt hehe

 5. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Shiiter är avguddyrkare och armilus är europe som kommer med en arme och vrider jerusalem ur judarnas händer och besegrar shiiterna som är en judisk sekt.

 6. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  Och vart kommer denna myt ifrån?

 7. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Jewish encycklopedia.

 8. Bahlool
  Bahlool 14 februari 2011

  JAg föredrar en muslimsk encyklopedia 😉

 9. Kevin
  Kevin 14 februari 2011

  Jag hörde detta för några dagar sedan efter en idiotisk jude kallad profeten muhammed för en falsk profet, då nämnde han det i hänvisning till att så många europeer konverterar till islam.Han sade att de europeiska muslimerna kommer att skapa ett fjärde romarrike som kommer att erövra jerusalem och göra staden till det fjärde rom.och sen drog han vidare om judarnas bla bla seger över ickejudarna osv.

  P.S
  Jag tycker det är så underhållande att judar och vissa kristna som köper judarnas propagande, påståenden om att profeten muhammed skulle vara en falsk profet men när man läser ur koranen så visar det säg att profeten muhammed var en av Guds profeter men inte bara det utom den störste profeten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *