Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fear the truth!!

Bush vågar inte åka till Schweiz – DN.SE

Njuter av att läsa sådana här nyheter. Bush, krigshetsaren och massmördaren, som startat krig och infört tortyr, vågar inte gå till en judisk galamiddag i Schweiz, för att Human Rights Watch, människorättsgruppen, försöker få honom häktad i Schweiz för tortyren mot Guantanamofångarna.

Han är rädd men han behöver inte vara rädd, för jag tror ingen stat vill bråka med USA, hur försvagat det än må vara. Ingen vågar ställa honom inför rätta, det skulle leda till att man hamnar på USAs svarta lista. Dock är det ändå skönt att läsa sådant här, att även folk i väst öppnat upp ögonen för denna massmördare.

En kommentar

  1. m 06 februari 2011

    man kan ju tänka sej så att vi lika gärna kan införa diktatur redan nu inför framtiden, så barnen lär sej redan nu, ifrån början att böja knä inför regeringen när de kommer och skjuter på barnen med vattenkanoner ifall de protesterar emot något beslut.
    liksom vad muslimerna gjorde på den där bron i egypten helt nyligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.