Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ahlam din hycklare

Har sen några år känt en tjej som skrivit om islam och som försvarat islam och därför gillade jag henne starkt. Igår lät hon någon ”facerapa” henne..där man skrev att en av hennes vänner är Gud. Enligt islam är det här en av de stora brotten en muslim gör. Istället för att ta avstånd från detta,  så blir hon sur på mig för att jag ifrågasätter varför hon har sådana vänner. En annan vän menar att vi måste respektera Israel. Jag respekterar inte mördare eller tjuvar. Så Ahlam tar illa upp och menar att jag ”hackar” på hennes vänner. Jag förklarar att om man gör kufr eller om man är för Israel, så skiter jag fullständigt i om det är hennes vänner, släktingar eller ovänner, då får de stå sitt kast.

Plötsligt tar hon bort mig från facebook. Ja en stor förlust med tanke på att jag alltid varit där för denna kufrälskare när hon behövt hjälp med skolarbeten och källor till sina projekt. Hur ska jag klara mig 🙁

Jag skiter fullständigt om folk älskar mig eller hatar mig, rätt är rätt och fel är fel. Om man inte klarar av att tåla kritik då har man inget att göra i diskussioner. Damen ifråga försvarar slöjan och visar sitt hår, har hon glömt haditherna om vad som sker med dem som visar sitt hår? Jag ska inte döma dig, för din intelligens och din låga heder har dömt dig. Jag tar det dock personligt när man tar bort mig från msn eller facebook för att jag ifrågasätter saker och ting. Tål man inte kritik så får man ta bort allt sådant här. Hycklare men vad förväntar man sig av en som stödjer folk som kallar henne gud?

En gammal flamma till mig lät folk skriva att hon tyckte de var Gudar..Jag tog bort henne och kallade henne idiot. Man måste ta ställning för sin tro, sin religion och sin Gud, annars har man inget värde i mina ögon. Att man sedan försvarar dessa brott, visar på vilka låga människor ni är. Säg sanningen, även när den är bitter, en av islams grundsatser.

57 kommentarer

 1. Sara 08 februari 2011

  J; Uh, seriöst ? Vi alla vet att hon gjorde fel, men du vet inte heller om han talar sanning? Jag säger bara att det är fel att kalla någon för hycklare.

 2. Bahlool 08 februari 2011

  Lol Sara..jag avskyr lögn..skulle jag komma hit och publicera lögn om henne för skojs skull? Du dömer mig nu igen, patetiskt.

 3. Sara 08 februari 2011

  Och hur många gånger dömde du mig i dina kommentarer?
  Seriöst, det enda jag ville skriva här är att det är en stor synd att kalla någon hycklare.
  Allah är vår domare, det är inte vår uppgift att döma varandra till olika synder osv.

 4. Bahlool 08 februari 2011

  Sen gick du till din vän och baktalade mig..titta på dina egna synder 😉 Jag vidhåller hon är en hycklare, och du har nu bevisat att du också är en hycklare för att du går till henne säger en sak och kommer till img säger en annan..jag ser ingen vits med att fortsätta tala med dig. Ditt ogillande av mig och av shiiterna har du redan bevisat i dina ord. En fjortis som skär sig, det är vad du är, och då du skär dig bevisar du även hur illa det är ställt med din mentala hälsa. Ha ett bra liv 😉

 5. Jannan 08 februari 2011

  salam wa alaikum sara, ja seriöst..
  om du nu säger att hon gjorde fel ( allah ia3lem jag har inge aning) då borde du tänka på sättet du slänger ifrån dig dina kommentarer..du själv dömmer en hel inriktning..då har jag väl rätt att kritisera dina synpunkter?
  Jag vill iaf inte förstora upp ngt och orkar för den delen inte heller..ha det gott!

 6. anonym 27 februari 2011

  riktigt oislamiskt att hänga ut någon på det viset och prata om era konflikter och bekymmer. Håll sådant för dig själv.

 7. Bahlool 27 februari 2011

  Riktigt oislamiskt att inte presentera dig själv att vara anonym och inte våga stå för det du säger. Men det är väl alltid lättare att gnälla över andra när man gömmar sig bakom datorskärmen?
  Min blogg, jag skriver om vad jag vill, passar det inte, så vet du vart ”dörren” är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *