Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mellanöstern – Divide and Conquer

Sedan urminnes tider har västliga makter försökt att splittra muslimerna, här försöker Israels ledare Netanyahu det åter igen. Han försöker närma sig araberna, där han försöker tala om fred och om en gemensam fiende – Iran.

Han vill tala om fred, samtidigt som han bygger ut på ockuperad mark, hur kan man ha fred när man i dagsläget bara ger palestinierna 20% av den mark som de innehade? De enda som går på denna myt om en front mot Iran är ledarna i den arabiska världen och västmakterna och deras sionistiska mästare. De som är emot detta är folket ute på gatan och Iran, de enda makterna som insett faran med en kärnvapenbestyckad judisk stat.

3 kommentarer

  1. Bog 06 februari 2011

    Varje geång jag skiter så tänker jag på hans ansikte och israel. jag dag drömmer hur jag skiter ner hela israel sjukt eller hur? men andra människor oxå som tex landsförradare ^^

  2. Bahlool 06 februari 2011

    hehehe du är sjuk hahahahahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *