Press "Enter" to skip to content

Citat – Världen

Världen är ett hus fylld av straff

Imam Jafar al Sadiq a.s, berättar att Allah den allsmäktige hade sagt till Profeten Moses:

“Oh Moses! Denna värld är ett hus fyllt av straff. När Adam begick sitt dåd, skickades han till denna värld. När som en person begår ett misstag, straffas han i denna värld. Denna värld är ett straff, på samma sätt är allt i den ett straff förutom  det som görs för Min skull, Herren. Oh Moses, mina tjänare håller sig borta från denna värld så mycket som deras kunskaper tillåter. Och andra, som är okunniga om Mig, jagar denna värld. Ingas ögon som anser denna värld vara storartig, kommer mättas och medan de som anser denna värld vara ovärdig, kommer få många förtjänster.

(Ref: Sawabul A’amal  Iqaabul A’amal)

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *