Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

The Kingdom of Solomon

Som vanligt har iranierna lyckats med att skapa en underbar film. Väntat på den här en längre tid och nu är den här!! Det är dålig kvalitet då den bara visats på bio i Iran..få se hur länge den är kvar här. Så ta tillfället i akt!

15 kommentarer

 1. Bahlool 31 januari 2011

  är det bättre kvalitet där? jag laddade ner den från youtube

 2. baqer alasadi 31 januari 2011

  Äntligen!!
  hoppas att den e bra

 3. Zeynab 31 januari 2011

  Wow det verkar jätte intressant!!

 4. Bahlool 31 januari 2011

  mkt duktiga skådisar och mkt bra filmer och serier de gör..jag följer Al Mokhtar och jag ser fram emot varje lördag då de visar ett nytt avsnitt.

 5. Zeynab 31 januari 2011

  Det gör jag oxå! =)

 6. zulqarnain 31 januari 2011

  broder
  det var hyfsat kvalitet men inte det bästa
  Gällande skådespelarna i filmen så är de bland de bästa men mokhtarnameh har hundra gånger bättre skådisar alla irans bästa skådespelare är samlade i den serien och även han som spelar salomon är med i mokhtar, det är imam hussein kusin.
  serier som mokhtar och imam ali och imam reza hade de bästa skådisarna eftersom skåde spelarna inte kräver så mycket pengar, dem anser att det är en ära och få vara en del av dessa serier.
  Filmen ekhrajia är en komedi och krigs film men även där slogs alla om att få delta eftersom som de själva sa så är det en ära och få spela i en film där det handlar om irans shohada och islams soldater

 7. zulqarnain 31 januari 2011

  förresten du brukar ju skriva mycket om imam hussein varför har inte du skrivit något om wahab?
  den kristna krigaren som slogs för imam husseins mål dvs säga frihet och rättvisa

 8. Bahlool 31 januari 2011

  Japp såg honom som Muslim bin Aqeel. Alltså min sida kraschade när jag skulle ladda ner från den sidan du gav mig 😉 Jag har skrivit om 4-5 av Imamens sahaba och tyvärr är det svårt att få tag i källor. Har över 240 opublicerade artiklar och vissa är så gamla som 2 år lol..vill skriva så mkt men ibland tänker man imorgon, eller övermorgon sen blev det inte av..skulle skriva om Muawiya och lovade göra det 2 veckor sen..inshallah jag hoppas jag får bra källor om Wahab eller andra sanna shias och kan skriva ner nåt.
  Alltså vill inte ens att Mokhtar ska ta slut, så skön den är!!

 9. Bahlool 31 januari 2011

  ohhh magnifikt!! såg några veckor sen att det bara fanns trailer
  tack syrran

 10. zulqarnain 01 februari 2011

  Du kan känna dig lugn
  du har många många veckor framför dig innan mokhtar tar slut. det är över 40 avsnitt

 11. Bahlool 01 februari 2011

  hahaha japp 42!!!! när jag trodde de bara skulle hålla på under ashura, så trodde jag det var 10 avsnitt, fattade inte hur de skulle hinna förklara allting..amazing story amazing filming!!

 12. zulqarnain 01 februari 2011

  brodern
  man har lagt mycket tid på mokhtarnameh, han som hade producerat filmen har fått godkännande av historiker innan han har gått vidare med varje detalj och många religiös kunniga har varit inblandad och det bästa med denna serie är att varje avsnitt som gjordes så fick folk ta del av det.
  exempel så finns det en avsnitt där hazrate abbas sitter vil floden och Kian beskådar han från långt håll och i den avsnittet kunde man se hazrate abbas ansikte och det var folket som ansåg att man inte vill se hans ansikte eftersom man vill inte ha en bild på alamdar i sina tankar och han ansåg folket hade rätt och bytte ut den bilden

 13. Bahlool 01 februari 2011

  som sagt det är därför det är så bra serie, allt jobb alla åren all kunskap mashallah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *