Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Det palestinska sveket

Jag var av den idiotiska åsikten att man kunde ha fred med Israel. Efter många år insåg jag att det inte gick att ha fred med en stat som ville ha allt, en stat som inte ville kompromissa och ansåg sig representera ett herrefolk som hade rätten inte bara till Palestina utan mycket mera av Mellanöstern.

År 2002 erbjöd Saudiarabien, som representant för alla arabiska stater, ett fredsavtal som innebar att man hade fred med alla arabiska stater, om Israel återgick till de 1967 olagligt erövrade områdena. Israel sade vi ska tänka på saken. Så har de hållit på, vi ska tänka på saken, år in och år ut, vi ska tänka på saken. Så länge de skyddas av USA, FN och EU, kommer de fortsätta tänka på saken.

Det palestinska folket sveks av araberna, av väst och av sina egna ledare. Nu får jag det bevisat för mig vad jag och många med mig misstänkt, att palestiniernas ledare är svikare och förrädare. De var beredda att gå med på att Israel behöll alla förutom en av sina bosättningar i Jerusalem.

Man får inte och kan inte godkänna något som drabbar alla araber, alla muslimer. Palestina är inte enbart palestiniernas, utan det är alla muslimers land. En olaglig ockupation ska inte belönas. Tidvågen går emot Israel. Allt fler stater erkänner Palestina, allt fler människor öppnar upp ögonen för fasciststaten. Allt fler tar till protester mot Israel och dess politik. Allt som behövs är tålamod, att man måste vänta ut Israels undergång. Med det här menar jag inte det judiska folkets utrotning men alla onda stater måste gå under, och Israel är personifieringen av en ond stat.

Som hizbollah brukar säga, Al Quds lena! Judar är del av Mellanöstern men Israel är inte.

Läcka: Palestinier erbjöd eftergift – DN.SE.

4 kommentarer

  1. Bahlool 24 januari 2011

    God morgon på dig med

  2. Tasnim 24 januari 2011

    Sag det där idag pa nyheterna.. fy tusan. Snacka om att hugga folket i ryggen. Om ledarna är beredda att ge bort typ all palestinsk mark “för freden”, vad ska da bli kvar av Palestina? Sedan da? Hungrig vill ha mer, heter det ju…

  3. Bahlool 24 januari 2011

    Precis. Vi har alltid ansett att palestinierna haft dåliga ledare, nu besannas detta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *