Press "Enter" to skip to content

Än en gång försöker Wahabiterna angripa Hussains anhängare

Bombvåg skakar Irak – DN.SE.

I dagarna är det Arbaeen, de så kallade 40 dagarna efter Hussains död, då miljoner shiiter flockas till hans grav i Kerbala. Under dessa dagar går många från sina respektive städer, till fots, för att visa sin vördnad för Profeten Muhammeds s.a.w, barnbarn.

Under denna tid är även wahabiterna mest aktiva. Deras korrupta religion har sin bas i Ommayyidernas kamp mot Ahlul Bayt, Profeten Muhammeds s.a.w, heliga familj. Detta hat, som i 1400 år kostat miljoner shiamuslimer livet, har fortplantat sig in i vår ti. På bara några få dagar har hundratals irakier mördats av de galna wahabiternas självmordsbombare.

När en person läser Koranen, så kan man inte annat än förvånas över att folk kan tolka den så annorlunda. Självmord leder till paradiset? Myter som visar hur bisarr vår omvärld blivit. Bomba Saudiarabien så ska de sluta skicka pengar till dessa terrorister. Drägg.

14 Comments

 1. 1,618
  1,618 20 januari 2011

  Håller med dig 100% bror, må Gud ge dom vad dom förtjänar.

 2. AHLAM
  AHLAM 20 januari 2011

  la3nat Allah 3ala 3adoo Ahlel Bait!!!

 3. Ultimate Speed
  Ultimate Speed 21 januari 2011

  Har så kallad wahabier tagit på sig dådet eller har du som skrev artikeln något bevis på att Saudiarabien skickar pengar till att döda er ( som du påstår ) ? så vitt jag vet att det finns 6 milljoner Shitter i Saudiarabien och jag undrar isf saudiarabien vill få slut på er varför dessa shitter lever utan problem i wahabiterna’s land ( dina ord )-.?

 4. Bahlool
  Bahlool 21 januari 2011

  hehe lever de utan problem i saudi?

 5. Ultimate Speed
  Ultimate Speed 21 januari 2011

  De lever mycket mycket bättre än sunniter i iran . men du svarade inte på min fråga ju ! så vitt jag vet att de som begå dåden i irak är iraker som tillhör de olika klaner i irak , handlar mkt om makt och girighet än att vara religion problem, jag såg har omdagen att Saddr återvänt till irak , plotsligt börjar bombdåden igen ,!! hmmm.

 6. Bahlool
  Bahlool 21 januari 2011

  Ja för sunniter i Iran får ju inte fira sina religiösa högtider? Sunniter i Iran får ju inte ha sina egna böcker? Sunniter i Iran fårj u inte ha sina moskeer? lol..du vet verkligen inte vad som är bak och vad som är fram..Bombdåden? Tror du shiiterna eller Sadrs män begår självmordsattacker? Var Zarqawi shia eller sunni 😉 hmmm
  Så alla självmordsbombare är plötsligt inte wahaibter utan shiiter som spränger upp shiiter för att ge sunniterna skulden..hehe
  Först var de som begick attackerna sunniter från andra länder..sen blev det irakier som också är sunniter,s om begick dem..
  rätt ska vara rätt

 7. Abd al-Alim
  Abd al-Alim 21 januari 2011

  Bismillah.

  Bahlool, du är orättvis eller så är du endast ignorant. USA kunde komma in i Irak så pass enkelt och hårt genom samarbete med shiiter. Fängelser som drivs av Maliki administrationen är fulla med kvinnor från Ahl al Sunnah som blir våldtagna dygnet runt (finns en video på min blogg om detta). I Irak dödas folk som heter Aisha eller Abu Bakr av shiiter. I Iran dödas balucher på band enbart för att de motsätter sig polyteism och dyrkande vid t ex Abu Lulus (Umar bin Khattabs mördare) grav. I Pakistan misshandlar shiitiska ungdomar dagligen sunniter för deras tro.

  Det finns bilder och dokumentärer på hur shiiter misshandlar och dödar sunnis (http://realitymediapk.com/shiadeathsquads/shiadeathsquadsnormal.wmv).

  Jag säger inte att enbart sunnis råkar ut för detta, utan att det råder kaos i våra länder. Araber dödar araber, som dödar kurder, som dödar turkar, som dödar iranier, som dödar…. Det råder total kaos därnere.

  För att inte tala om Hizbollah och deras våld mot Ahl al Sunnah…

  Abd al-Alim

 8. Bahlool
  Bahlool 22 januari 2011

  wow Abdl al Alim..Vart ska jag börja? USA kom in i Irak för att shiiterna inte gjorde motstånd, skillnad på att göra samarbete med USA..Sistani utfärdade en fatwa om att shiiterna inte ska blanda sig i..de kom in genom samarbetet med dina sunnitiska stater 😉 Men som vanligt är det en ommayyidisk fint att ge offren skulden lol
  Maliki har nog fängelser som är hemska, men i jämförelse med de hundratusentals shiiiter som mördades av Sunniten Saddam och torterades i många årtionden är det skratteretande att du ens tar upp det här.
  I Irak har runt 80% av offren varit shiiter..men det är klart att en sunnimuslim som mördas är viktigare 😉
  I Iran dödas inte balucher för att de inte dyrkar vid Abu Lulus grav, för då hade media blåst upp det..men det är kanske shiiterna som spränger upp sig själva i moskeerna i Sistan province..som vanligt, offret blir till förövare enligt din logik.
  I Pakistan kanske shiitiska ungdomar misshandlar sunnite rför deras tro (Något som är märkligt att ens tro på) men det är shiiterna som mördas där, något som även västlig media tagit upp vid ett flertal tillfällen. Moskeer, läkare, advokater osv, alla är offer för sunni extremismen i Pakistan.

  Det råder kaos i våra länder för att våra kära wahabiter är inblandade..inte sunnis…sunniter blir extremister pga ert hatbudskap som ni fått av Ommayyiderna. När du gång på gång förklarar att shiiterna är monster, då tror folk dig till slut. Det är genant att du även här, försöker ändra på fakta och historia. Hatet mot Ahlul Bayts anhängare rinner tyvärr i ditt blod och det kommer inte sluta förrän al Mahdi återkommer a.s
  Hizbollahs våld mot Ahlul Sunnah?
  http://abna.ir/data.asp?lang=3&id=162824

  När våra Ahlul Sunnah går USAs och Israels ärenden är det kanske inte så märkligt? Tittar du på fakta från Wikileaks ser du att USA fått stöd av Saudi och andra Ahlul Sunnah stater i sina försök att angripa och skada Iran..

 9. Abd al-Alim
  Abd al-Alim 22 januari 2011

  Bismillah.

  Jag sa:

  Bahlool, du är orättvis eller så är du endast ignorant.

  Efter ditt inlägg:

  Alltså är du ignorant.

  Abd al-Alim

 10. Bahlool
  Bahlool 22 januari 2011

  Som vanligt går lögnen långt..men whatever makes you happy 😉 Offret blir förövaren hehe..Så självmordsbombarna, vad är det?= Shia? USa? Israel?

 11. Rasul
  Rasul 22 januari 2011

  så många lögner från Abd al-Alim O_O vet inte ens varför jag är förvånad han är ju Muawiya (L) anhängare…

 12. Kevin
  Kevin 23 januari 2011

  lite ute och seglar rasol, bokhari ( kriminell zoroastrisk präst,blä) skapade sunnismen, shiismen är efterträderen till zoroastrianismen (ahuramazda= Shaytan), den ednda sanna islam är att följa quranen och inte lögnare som de 12 falska imamerna, rashid khalifa, fard, usama, de falska ayatollorna.Den som följer Quranen och dyrkar endast Allah är en sann muslim, inshalla.

 13. Bahlool
  Bahlool 23 januari 2011

  De 12 Imamerna är falska och lögnare? Lol..då vet du inte vad Profeten s.a.w. har sagt om Ali, Hassan och Hussein, som är de 3 första imamerna? Att kalla dem för lögnare, är alltså en synd enligt de hadither som shias och sunnis tror på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *