Press "Enter" to skip to content

Den skyldige muslimen

Varför frågar alla detta? Det var likadant när Säpo och tidigare tidningar pratade med mig. De frågar hela tiden om vad Sahbi tycker om USA, Sverige, Danmark, Lars Vilks, Jyllandposten och teckningarna. De borde leta bevis för brott och det finns inga bevis för att Sahbi skulle gjort något av detta. Han är en genomgod människa.

Så svarade frun till den häktade Sahbi Zalouti. Den skyldige muslimen. Han är häktad, misstänkt för att ha deltagit i ett försök att spränga en bomb i Jyllandspostens kontor. Hans namn vidarebefordras i media, hans bild syns här och där, han är dömd på förhand – han är ju muslim och muslimer är terrorister.

När man ser på frågorna som DN.se ställer frun, så märker man att man döms för sina åsikter, för sina värderingar. Om du ogillar USAs politik eller om du har nåt problem med Lars Vilks hets mot muslimer, då måste du vara skyldig. Jag har problem med USA, jag har även problem med Lars Vilks ”konst” jag ogillar karikatyrerna som påminner om gamla tiders hets mot judar, så om det händer något i närheten av Helsingborg, då måste jag väl dyka upp på någon slags lista?

Vi tror att vi utvecklas och att vi blir friare, men det är tvärtom, vi återupplever samma slags fenomen, om och om igen. Det enda som skiljer sig är vem förövaren är och vem offren är. Förr var det juden, nu är det muslimen. Förr gällde det start av krig eller ekonomiska problem, nu gäller det terrorism.

Imam Ali sa: Den som är tyst inför orättvisor är som en tyst djävul. Hur kan jag se mig själv i spegeln om jag inte står för mina åsikter om USA och dess politik? Så jag är skyldig på förhand, vad som än sker. Som våra kära islamofober så fint säger: Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer. Även de nationalistiska, även de judiska, även de kristna, alla dessa är muslimer i verkligheten. Vi lever i en bisarr värld, med bisarra föreställningar, och sedan undrar de varför jag blir bitter?

via”Han är en normal muslim” – DN.SE.

4 Comments

 1. Hartmund
  Hartmund 13 januari 2011

  Vad Imam Ali sa är irrelevant för oss icke troende!

 2. Jerry
  Jerry 13 januari 2011

  Muslimerna och integration.
  Grejen är ju den att det inte alls handlar om integration.
  I det svenska samhället finns inte islam, och därför handlar det snarare om att skapa en parallell värld för muslimer och inte att integrera dessa i det svenska samhället.
  Alltså, acceptans för den muslimska religionen att finnas och existera i det svenska samhället är ämnet och inte att integreras.
  Man accepterar muslimska friskolor, byggandet av moskéer, muslimers matvanor, segregation, kvinnosyn, o.s.v.
  Man vill alltså inte integrera utan skapa ett land där alla lever i ett lyckligt samförstånd med acceptans för varandra.
  Nu visar ju historien att ju fler olika befolkningsgrupper ett samhälle har, och ju fler religioner som finns, ju större är risken för konflikter.

 3. Bahlool
  Bahlool 13 januari 2011

  Hartmund ja, kunskap och visdom är irrelevanta för dig..därför är Imam Ali irrelevant.

 4. kaffer von Scnabel
  kaffer von Scnabel 20 juli 2011

  De otrogna kommer att ledsaga dig hövligt ur landet. Snart Mycket snart! Vi är många som tröttnat på dina fräckheter och ditt stöd för islamismen. Vi vägrar att godkänna att ni muselmaner tar över.
  Så enkelt är det och du gör bäst i att lyssna nu:
  Vet du vad din kaftanröv?, istället för att komma här och spy förolämpningar mot det västland du parasiterar på, Skaffa dig lite värdighet, åk hem och vältra dig i ett islamiskt skitställe och fortsätt din inavel där. Det hade varit något du kunde vara stolt över, men den värdigheten uppnår du aldrig eftersom du faktiskt lever på vår goda vilja här i Sverige. Men tålamodet är på upphällningen. Koranen.kräver att du inte skall leva som bidragstagare och bli försöjd av kuffar utan istället ta med din primitiva islamistiska kult och genast bege dig hemåt, långt ifrån de otrognas land..

  Kaffer Kufr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *