Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Iran visar upp sina ”kärnvapen”

Iran inbjuder till kärnanläggningar – DN.SE.

Innan man attackerade Irak, så hittade man på en massa anklagelser, anklagelser som senare befanns osanna. Vissa stater försöker nu med samma tricks, få världen att starta ett krig mot Iran. Man talar om kärnvapen. Några år sedan läste jag att Iran skulle ha kärnvapen 2008, sen 2009 när även det var osant, blev det istället 2010. Vart är dessa hemska kärnvapen?

För att tillmötesgå dessa lögner, har nu Iran bjudit in omvärldens stormakter och allierade till Iran att besöka kärnanläggningarna, för att visa att man enbart vill vara som alla andra moderna stater, en stat som vill skapa energi åt sin växande befolkning.

En kommentar

  1. zulqarnain 04 januari 2011

    Man kan använda sig av en lögn hundra gånger men inte denna gång, mer än 30 år har vi haft sanktioner på oss och under 30 år med en storskalig krig har iranier lärt sig minst en sak och det är att vara smart. Vi har lurat våran fiender om och om och vi har avslöjat deras fällor om och om. Dessa gamla tricks kommer inte funka på iran, de måste komma med något mycket bättre än så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *