Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Gilad kontra 7000

Israel and Palestine: Free the Prisoners « Tikun Olam-תקון עולם: Make the World a Better Place.

Tittar man på propagandamaskineriet kallat Israel och deras vänner ibland rasisterna i väst, som SD och deras vänner, så ser man ofta hur de gång på gång försöker tala om Gilad Shalit, en soldat som tillfångatogs av motståndsrörelsen. De kräver hans frisläppande, med tanke på att han är soldat så är det väl knappast rätt att kräva hans frisläppning när han ju är soldat och ockuperar ett folk.

Å andra sidan har vi nästan 10 000 palestinska fångar, många som torteras, som sitter inne utan rättegång eller någon kontakt med släktingar och vänner. Är en soldats öde verkligen likvärdig dessa fångars? Varav många är barn och kvinnor? Hycklare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *