Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vem ligger bakom terrorn ute i världen?

Iran’s Defense Minister Denounces Israel’s Role in Asgari’s Suspected Death, IDF Warns of Iranian Revenge Attacks « Tikun Olam-תקון עולם: Make the World a Better Place.

I några år har nu Israel utövat terrorattacker mot iranska intressen, man spränger upp vetenskapsmän, attackerar iranska soldater och nu senast har man även kidnappat och mördat en officer i den iranska militären. Israel, som mördade hundratals civila i Libanon i attacken mot Qana, har alltid kommit undan med sina brott, nu senast något år sedan då man attackerade civila i Gaza. Än idag har ingen vågat anklaga eller döma dem.

Inte nog med att man kidnappade honom, enligt denna blogg som jag länkat till, så har man torterat och mördat honom. Ändå hör vi ingenting i västlig media. Per Gudmundson, SvDs reporter, har gång på gång varnat för muslimerna, han kallar dem för islamister eller terrorister, men när en sådan person gång på gång försvarar Israel i samma andetag som han angriper Iran och muslimer, då vet man vad som ligger bakom.

Man kan ju undra varför herr Per Gudmundson inte skriver om dessa här terrordåd? Dåd som kostat ett stort antal vetenskapsmän livet? Varför säger han inte att det är judisk terrorism? Varför säger han inte att dessa människor mördas av en terrorstat? När man ser på kommentarerna till hans ledarinlägg, då ser man många Israel vänner, i form av Sverigedemokrater, yttra sig negativt om muslimerna och invandrarna, är det sådana krafter vi ska hylla och kännas vid?

När en ”muslimsk” terrorist mördar, så brukar han vanligtvis skada muslimer. Då dör 40-50 stackare. När USA eller Israel angriper och mördar oskyldiga, även det terrorism, då mördas hundratals. IDF, den ”mest moraliska armén” har gång på gång visat sitt förakt för civila, det i sig är terror.

2 kommentarer

 1. Andreas 31 december 2010

  Och?

  Det spelar ingen roll vad Israel gör, för det justifierar inte dödande av oskyldiga civila.

  Vad människor gör i Israel, justifierar inte att döda människor i sverige.

  Om du dödade någon i min familj, så justifierar inte det att jag dödar min muslimska granne.

  Om du inte förstår det själv, så kommer du aldrig förstå de värderingar som väst står för.

 2. Bahlool 31 december 2010

  Andreas jag har inte sagt att det justifierar eller rättfärdigar mördandet av oskyldiga, Problemet är att vi får höra om mördandet av civila begångna av muslimer, men mkt sällan mördandet av civila begångna av judar och amerikaner. Det är där problemet ligger. Ju mera nyheter om muslimer som mördar osklyldiga, desto mera hat mot muslimer.
  Än en gång, jag skrev om mördandet överallt, inte bara i Sv.
  Du går till försvar för väst och missar hela poängen. Varför talar man om mörderiska muslimer, men mkt mkt mkt sällan om ens då, om västs mördande? Du blandar korten Andreas 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *