Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Saudiarabien planerade kamp mot Hizbollah

Saudi plan for anti-Hezbollah force: leaked memos – Yahoo! News.

Saudiska staten har i hemlighet planerat, med hjälp av Jordanien och Egypten, att skapa en ”arabisk” militärstyrka för att stå emot Hizbollahs och Irans ökande makt i den muslimska världen.

Denna styrka skulle, med hjälp av väst, stå emot Hizbollah. Även här ser vi att Saudiarabiens wahabiter, går sionisternas ärenden. Eftersom Israel fått stryk av Hizbollah, så använder man sig av Saudiarabien för att tvinga muslimer slåss mot muslimer.

Varför ser vi inga planer på att Saudiarabien skapar en styrka som ska slåss mot Israel? Har Saudiarabien glömt sina mesiga wahabitiska krigare, som inte ens klarade av stackars shiiter i Jemen? Har de glömt hur dessa Hootis knäckte den segerrika wahabitiska styrkan?

Använd pengarna och propagandan till att slåss mot Israel, då kanske det blir något vettigt av araberna?

10 kommentarer

 1. Emanuel 08 december 2010

  Ligger verkligen ett stort krig i Mellanöstern med Israel i någons intresse?

 2. Bahlool 08 december 2010

  Inte ett stort krig kanske, men det ligger i de förtrycktas intresse att Israel slutar med sin ockupation av palestina

 3. baqer alasadi 08 december 2010

  hahaha
  Saudiarabien mot Israel låter som son mot far
  tack vare Israel så finns Saudiarabien tills idag

 4. Bahlool 08 december 2010

  Ska skriva ett inlägg om bin sauds judiska rötter 😛

 5. Ali 09 december 2010

  Lyssna till sheik imran hossein på youtube när han berättar om hur saudiarabien kom till mycket bra info. Den e på en timme, flera klipp jag kan skicka om ni vill. Han berättar om hur storbritanien jobba för judarna i afrika att gräva fram diamanter. Det e så judarna har skapat sig en makt genom dom här pengarna

 6. Bahlool 09 december 2010

  alltså det som förvånar mig inte att Saudiarabien styrs av sionistiska intressen men att de kommer undan med det, att de lyckats lura så många miljoner. 3eib 3alena..

 7. Ali 09 december 2010

  ee walla de e vårt fel, vi behöver alltid nån som hezbollah som gör allt för oss. Problemet är den fitna som finns inom islam om shia och sunna och wahabia. Den har förstört islam annars hade vi segrat för länge sen. Våra kärra ledare har valt pengarna istället för gud

 8. Bahlool 09 december 2010

  Minns ett gammalt tal från Muhammed Baqir al Sadr några månader innan han mördades, då sa han, hade han fått samma rikedomar som Harun och lika mycket makt, då hade han kanske också svikit Imamerna..makt,pengar korrumperar..

 9. zulqarnain 09 december 2010

  Ali
  Tyvärr blir vi svagare om vi ska fortsätta med denna väg, jag är iranier och jag spenderar mycket tid i iran under ett år. Jag hör hela tiden folk som klagar, Seyed Nassrollah är mest populära ansiktet i Iran, spelar ingen roll om du är för regimen eller inte men det folk klagar är att vi slåss för araberna och vi tar emot all skit och vi hamnar under väst sikte medan araberna och arabiska regimer springer Västs ärende.
  Alla dessa sanktioner som iran har dragit på sig skulle inte finnas om vi betedde oss som majoriteten av arabiska länder gör.
  om vi handlade som Saudiarabien skulle väst till och med skicka oss 10 atombomber om dagen frivilligt.

 10. Abbas 19 december 2010

  Sjukt typiskt saudi Arabien den största förtryckare folk kommer där ifrån nu ska dom spela tuff mot Hizbollah ni kommer få helvete satans whabister nu som skapat folk som bin laden hunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *