Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Konspirationen mot Assange

Häktning mot Assange står fast | Utrikes | SvD.

Jag sitter och kan inte sluta förundras över det som händer i världen. Här har vi en man som gett oss uppgifter om tortyr, massmord och amerikanernas syn på sina allierade. Istället för att belöna honom, så jagas han som någon slags förrädare. Assange, grundaren av Wikileaks, jagas nu, på order av Sverige, för våldtäkt. Han är internationellt efterlyst av Interpol.

Hur ofta får vi läsa eller höra talas om att en person som anklagas för våldtäkt, jagas över hela världen? För mord har det väl skett, men för våldtäkt? En rätt märklig affär det med våldtäkten. Tre olika statsåklagare ändrade sig hela tiden, först ville man häkta honom, nästa dag kom nästa åklagare som tog bort den ordern, sedan kom tredje åklagaren som gjorde ett halvdant jobb.

Varför jagas Assange? På grund av våldtäkten? Knappast.

När du vågar gå emot etablissemanget, då är du i fara. När stater som Kanada kräver att han ska mördas, när världens länder förvägrar honom asyl, då är det något fel. Jag hyllar honom, men kan även se att han snart kommer sitta häktad för påhittade anklagelser eller att han plötsligt ”begår självmord”..R.I.P Assange.

22 kommentarer

 1. Alicia 02 december 2010

  Jag håller med dig om att den svenska häktningsbeslutet har kommit mycket lägligt. Detta förvånar inte mig, då jag anser att vårt rättsväsende saknar ryggrad. Jag är dock förvånad att denna rättsröta passerar obemärkt; med undantag för några blogg-inlägg och insändare, svenska skribenter tycks ha anslutit sig till hetsjakten på Julian Assange..

 2. Bahlool 02 december 2010

  JAPP så sant!

 3. LK 02 december 2010

  Du menar väl att han plötsligt ”begår självmord”, d.v.s. att vi får läsa i media att det var självmord, medan det i själva verket var något annat. Bra skrivet annars!

 4. Bahlool 02 december 2010

  yes yes haha så menar jag 😛

 5. bashar 02 december 2010

  Har han inte backup? Typ ifall han dödas så har han anlitade som sprider det absolut känsligaste materialet? Jag har inte läst det någonstans men hört det av en kompis…

 6. Bahlool 02 december 2010

  Allså han är ju inte ensam..det är ju ett helt gäng som står bakom Wikileaks..men man kan ju undra om de kan få mera såna här nyheter..killen som gav dem informationen sitter anhållen, och han kommer nog straffas hårt, Assange kommer nog sättas åt ordentligt..då blir folk rädda att samla information för man är sig alltid närmast..

 7. Ali 03 december 2010

  Hej bahlool
  Förlita dig inte till allt som har med wikileak att göra. Jag är mycket misstänksam mot hela det med wikileak jag tror att det är israel som ligger bakom det. Du vet själv att det finns ingen sanning som kommer fram i denna värld, inget som har med Usa avslöjas så lätt. Vad har hänt sen wikileak börjat släppa dokument, jo det har pratats mer om irans kärnkraft, pakistans kärnkraft, hezbollah, kina, nord och sydkorea mm. Man måste vara lite vaksam och inte ta för hastiga beslut. Jag vet att det finns inget som gör oss glada nu för tiden iallafall inget som har med Usa eller Israel att göra. Första dagen wikileak publicera handla allt om diplomaterna, sen efter det har det bara handlat om julian assange och om mellanöstern. Det finns något mycket klurigt bakom det hela. Snart ska dom släppa om bankerna då ska vi fokusera på bankerna och glömma det gamla. Dom har inte publicerat allt än och dom ska börja publicera om bankerna så snabbt? Sen det med julian du vet sj om usa eller israel hade velat döda honom eller sätta honom i fängelse hande han gjort det sen första publiceringen. Usa kan döma någon utan bevis, titta bara på guantanamo bay eller hur snabbt dom döda saddam utan äns att han hann öppna sin mun. Så om Usa verkligen vill ha honom hade dom haft honom för länge sen död eller levande, det finns spioner eller agenter som gör sitt jobb i smyg. Det finns mycket och mycket mer misstankar både från sveriges, englands håll hur dom har hanterat detta. Jag följer utvecklingen mycket noggrant allt tyder på att det är ett spel och att man är ute efter något helt annat, mycket möjligt ett krig i mellanöstern för israel.

 8. Ali 03 december 2010

  http://mycatbirdseat.com/

  följ utvecklingen här mycket bra info du lär bli chockad över vissa saker

 9. Bahlool 03 december 2010

  Japp det är såna rykten som går på en shia mejlinglista jag är deltagare av..men jag tror det är för mkt konspiration där…

 10. Bahlool 03 december 2010

  Det är kört för dem habibi..islam är på framarsch och inget kan stoppa det..

 11. Ali 03 december 2010

  Ja islam är på frammarsch, vi ska segra inshalla med guds vilja. Det me WL alltså problemet är att dom släpper inget nytt, det dom släpper vet nästan alla om. Tom politiker i världen har sagt att detta är inget nytt, att man inte släpper tophemligt bevis utan bara hemligstämplat där är skillnaden vi ska fråga oss själva vad är det som dom inte publicerar, om detta vet vi om vad är det som dom gömmer. Och jag tror att det är planerna för framtiden. Tror du verkligen att en 23 åring kan gå in och ladda ner all den information på en cd skiva och gå ut helt vanligt och att dom upptäcker honom nu haha var är säkerheten. Spelar ingen roll om han är hacker eller soldat, hur kan man inte se denna luckan i systemet med all den säkerhet. Det är bara människor som är förvånade ingen ledare har sagt ett ord om detta alla vet säkert vad som pågår. Varför släpper man inte dokument om israel ? Alla länder nästan men inte om Israel. Vf släpper man inget om indien? Har inte indien kärnvapen? inte ett ord har det varit i varken dokument eller media om indien. Jag tror att man inte vill skapa ett hat eller ett krig med sina vänner. Samma sak med ryssland man sa bara att putin är alfahane, hade dom vågat släppa dokument om ryssland som äger halva världens kärnvapen? nada dom vågar inte. Man följer sina egna intressen och israel önskemål.

 12. Bahlool 03 december 2010

  Men majoriteten av befolkningen tror ju inte på de här konspirationerna, fram tills de släpptes av WL..nu är det fler som öppnat sina ögon..
  Det stämmer det med Israel och indien

 13. Ali 03 december 2010

  Vem vet att Usa inte dödar oskyldiga, vem vet att usa inte snackar skit bakom ryggen, vem vet inte att usa vill attackera iran, vem vet inte att usa vill ”skydda” pakistans kärnvapen från att hamna hos terroriser. För min del är allt ett spel den som inte visste vet nu för att det kommer hända saker, allting är inplanerat.

  Jag vill att du läser hela denna här sidan allt som står i den och se den lilla videon i slutet på 10 min snälla och berätta vad du tycker jag visste om detta för länge sen men det finns mycket nytt för mig med
  http://imovieshd.blogspot.com/2010/12/secret-behind-number-2012-1111.html

 14. Bahlool 03 december 2010

  resten då? där de talade om sina allierade med dåliga ordalag? eller filmerna över amerikanska soldater som mördar civila?

 15. Bahlool 03 december 2010

  Kharab saddam..en hel jävla bok hahaha..det är kl 1 ska sova men ska försöka läsa den imorgon efter jobb :PP När jag skriver ett inlägg med 4-5 stycken då blir folk sura på mig..

 16. Ali 03 december 2010

  Det va det jag nämnde att dom snackar skit bakom ryggen på andra ledare. Men helt ärligt haha dom kallar dom inte för mr gay eller nått hårt ord haha det är bara lätta ord som italiens berlussconi att han e ute sent och behöver sova mer haha cmon liksom inte ens pappa hade tatt illa upp om jag hade sagt till han dom orden dom kallar sina ledare för, dessutom är det bara diplomaterna som snacka inte den inre kretsen i usa’s politik. Det med filmerna skrev jag ju innan vem vet inte att usa dödar oskyldiga det är ingen nyhet. låt säga att nått e nytt va kan världen göra åt det. Ingen har kunnat stoppa usa från krig, flesta länderna har anslutit sig till krigen för världspolisen usa. Alltså släpper WL till ingen nytta den här informationen inget händer ändå. Folk får veta lite saker thats it, ingen är kapabel att göra nått. Det finns något annat klurigt som ligger bakom det hela

 17. Ali 03 december 2010

  hahahaha 😛 men läs den mycke viktigt du lär få se saker som kommer att hända bra att ha dom i åtanke.

 18. Bahlool 03 december 2010

  Tror du ändå missar att många inte kände till det här..Förr var de här nyheterna bara för såna som dig och mig, som är intresserade av dem..nu är det fler som får reda på dem, som får se dem, som får höra om dem. Du överskattar folks intelligens..

 19. Ali 03 december 2010

  The Israeli propaganda front Wikipedia (founders Jimmy Wales, Larry Sanger and senior editor David Miller, etc.) – had a preview of the new Wikileaks files on the US-Turkish relations before they were made public on Sunday.

  As expected – the new secret revelations have no new information than what we have already been told by the Zionist mainstream media. Benji Netanyahu admitted that his government was already aware of the contents of the leaks. On November 29, 2010 – Fox News boasted: “All in all, WikiLeaks did not succeed in penetrating the most sensitive channels of U.S.-Israel relations”.

  This proves once again that the new Wikileaks information, most probably stolen by the agents of the powerful Israel Lobby (AIPAC) – and like the previous one, is meant to isolate United States from the rest of the world and create further division among Israel’s neighboring countries – which will make it more easy for the Zionist regime to control every US move.

  The confidential memo leaked by Wikipedia – articulates that Turkey foreign policy (tilted towards its Islamic roots) has “Rolls Royce ambitions but Rover resources.” The authors like the Israeli leaders – are particularly paranoid of Turkish Foreign Minister, Ahmet Davutoglu, for his personal religious leanings and for guiding Turkish foreign policy towards the Middle Eastern countries and Palestinian resistance – which the Zionist regime considers pro-Iranian and anti-Israel.

  “Major challenges with us in the coming months include the direction of Turkish-Israeli relations, the fate of the Protocols with Armenia, and the Turkish posture vis–vis Iran,” says the memo.

  The Wikileaks has claimed that Saudi Arabian King Abdullah had “repeatedly urged United States to attack Iran’s nuclear program” and China directed cyberattacks on the United States. It has also claimed that the Rahbar (Spiritual Leader) Ayatullah Ali Khamenei is suffering from cancer. The Zionazi dogs had similar prediction about Imam Khomeini in the 1980s, claiming that due to his advanced age he would not be able to stabilize the Islamic Revolution.

  Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad, dismissed the documents as “worthless mischief” which would not affect Tehran’s relations with its Arab neighbours, exposed as having pressed for a US military strike against its nuclear sites.

  According to Wikileaks, though Turkey is armed by the US – the great majority of Turks have negative views of NATO. However, the authors suggest that Turkey needs to accept the US and NATO’s leadership (aka submission to Israel) to extinguish fires in its backyard (Iraq, Afghanistan and Pakistan).

  “Even AKP leaders know that much of their allure or “wasta” in the Middle East and elsewhere stems from their privileged position in key Western clubs,” says the document.

  The authors acknowledge the AKP’s impressive efforts to resolve Turkey’s old festering conflicts with Cyprus, Baghdad, Erbil and Syria. As result, Turkey has gained leverage to tackle regional problems from Lebanon to Iran. However, Turkey’s “rapprochement with Syria has not really produced any Syrian “flip” away from Iran“.

  Nathan Guttman wrote about the “Jewish Vengeance” in the oldest Jewish daily FORWARD (June 23, 2010):

  “The American Israel Public Affairs Committee distributed an e-mail promoting a video depicting Erdogan alongside Ahmadinejad and Syria’s Bashar Al-Assad as “The Three Terrors,” a takeoff on the famous Three Tenors — Domingo, Pavarotti and Carreras.

  But speaking stronger than parodies and damning reports was the cold shoulder that Jewish groups turned to Turkish officials who were trying to reach out. Representatives of most major Jewish organizations were invited to a June 16 meeting with members of a senior Turkish delegation visiting Washington. Only one group, the American Jewish Committee, showed up. AIPAC, the Anti-Defamation League and the Jewish Institute for National Security Affairs — all groups that in the past went to great lengths to push a pro-Turkish agenda on Capitol Hill — chose not to attend.”

 20. be.aware 03 december 2010

  Wikileaks kan ställa sig i kön för ”zionistiska försök att rubba maktbalanser” i världsamfundet genom att läcka 10 tusentals konfidentiella dokument (inte särskilt, det mesta var uppenbart). En klassisk disinformations kampanj som hoppades antända en gnista som skulle leda till en önskadvärldseld. Som ovankommenterande Ali så smart poängterade, Vilka stat med ett intresse av självbevarande låter bli att tysta Assange, i form av en ”bilolycka…eller dylikt?

  TIll och med Irans officiella hållning i ett pressmeddeland från landets UD om wikileaks är att det är Israel som står bakom ”läckorna”…
  Inget underligt i det faktum att det finns lite om allt och alla i de här dokumenten, från Putins och Medvedevs antydda Batman och robin relation till Khameneis personliga hälsa, men Israel lyckas hålla sina brandväggar på och undvika läckage!… Finns i princip inte två meningar om mossads inblanding av rekryterandet av talibaner, eller mossads knark-karteller i afghanistan

  Wikileaks… (fniss)!

  Julian assange är en zionistisk tölp anställd av eliten för att ”läcka hemliga dokument” han fått i handen…. Dessutom har han en urful frisyr.

  Innitarikum Fikum Khalifatain, Kitabullah Wa Itrati, Ahlel Bayt

 21. MammaMarie 03 december 2010

  Jag har lite svårt (ännu?) att se en konspiration i det hela… annat än den mot Wikileaks och Assange. Jag hoppas att han bara är en frontfigur som är redo att ta smällarna och att de ”riktiga” faktainsamlarna och hjärnorna bakom organisationen, finns på annat håll.

  Att sanningen är avskydd utav makthavarna har väl aldrig tidigare varit så tydligt?! Ingen sluter upp bakom den som säger sanningen, däremot sluter alla upp bakom de som jagar den som avslöjar…. Lögner och bluff är det som hyllas idag, medan sanningen förnedras – Ja Sahebezaman edrükni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *