Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Eremiten som räddat hundratals människor

En man som bor vid en klippa i Australien, anses ha räddat mellan 160 och 400 människors liv. Klippan är känd för att vara ett favoritställe för självmordsbenägna människor.

Minst en gång i veckan kommer någon dit för att hoppa ner och begå självmord, och varje dag tittar Don Ritchie ut från sitt fönster för att se om det finns någon hjälpsökande vid klippan, som han kan tala med, övertala att inte hoppa och bjuda på lite te.

Det här är de tysta hjältarna som vi inte känner till, eloge till denna människa. En berättelse handlar om en kvinna som var depressiv och som fick mediciner som inte hjälpte, hon räddades av att tala med Don och skickar då och då presenter och kort för att tala om att hon mår bra och är tacksam för det han gjorde.

The Hermit Who’s Saved 160 People at a Suicide Hotspot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.