Press "Enter" to skip to content

700 civila dödsoffer kontra 3000 11/9

År in och år ut får vi höra om nästan 3000 döda, människor som fick sätta livet till i attackerna mot World Trade Center och Pentagon i USA på 11/9. När attacken begicks, höll Europa en tyst minut. På grund av den attacken, startade Bush och USA ett korståg mot den muslimska världen, ett korståg som kostat många tiotusentals människor livet.

Det man måste fråga sig är, är det värt det? Vart är de tysta minuterna nu? Hur kommer det sig att ett arabiskt eller afghanskt liv inte är lika mycket värt som ett amerikanskt?

Man måste betänka att innan USA invaderade Irak, olagligt, så fanns det inga självmordsattacker i Irak. Folk kände inte till denna företeelse. Även när USA gick in, så var det inte gemen irakier som begick självmordsattacker, utan terrorister som var finansierade och tränade i Saudiarabien och Jordanien, båda länder allierade med USA i deras “kamp mot terrorn”.

USA menade att Al Qaidah hade fått stöd av Saddam, en ren och skär lögn. Saddam hatade allt som hade med religion att göra, och inte förrän USA hade förstört hans maktbas, fick Al Qaidah fotfäste i Irak. Så tack USA.

3000 amerikanska offer är hemska, men inte hemskare än de tiotusentals irakiska offren. Jag väntar på en tyst minut och jag väntar på att man håller rättegång mot de som är ansvariga för dessa illdåd. Nazistiska, kommunistiska och irakiska brottslingar har fått stå till svars för illdåden som begicks i sina respektive regeringars namn, varför ska inte USA stå till svars för sina brott?

700 civila dödsoffer vid amerikanska vägspärrar – DN.se.

5 Comments

 1. bog
  bog 24 oktober 2010

  Du, det är stort skillnad på miljoner dödsoffer och tiotusentals!! lär dig räkna bättre!! deras korståg har dödat flera miljoner människor…tiotusentals låter för naivt!!

 2. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  bog enligt en länk jag har på min sida, så dog runt 1.4 miljoner, men det som är bevisat är runt 100 000 tusen. När jag säger tusentals så gör jag det för att inte anklagas för lögn :=)

 3. bog
  bog 25 oktober 2010

  jag har inte sagt att du ljuger, läs vad jag skrev istället!!! -.-

 4. bog
  bog 25 oktober 2010

  hoppsan, nu är jag ute och cyklar!
  Jag förstår dig, glöm det jag skrev…

  tack hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *