Press "Enter" to skip to content

SD starkast i före detta nazistiska kommuner

Dn skriver i en analys att de kommuner som hade ett stort stöd till nazismen, är även de kommuner där SD är som starkast. Kan SDs start i nazismen ha spelat en roll i varför vissa kommuner som stödde nazismen på 30-talet nu även stödjer SD?

Vi som invandrare älskar att klaga, vi klagar över att rasisterna tar över, över att det blir beskjutningar i Malmö, att stödet till svaga och fattiga minskar, men vi glömmer att det är vårt fel, till stor del, att SD och andra brunskjortor får så mycket stöd. Enligt statistiken jag läste, så hade runt 30%#mce_temp_url# av invandrarna röstat, om fler hade röstat, då hade SD inte fått den makt som de ju nu fick.

SD starkast i södra Sverige – DN.se.

4 Comments

 1. Friholt
  Friholt 23 oktober 2010

  Biskopen i Storkyrkan ville vara god och fiskade själar i den förmenta godhetens utmarker. Hon kunde gjort en mässa om en landsändas folk som kuvats och dödats av svenskarna för inte så länge sedan. Ättlingarna till de kuvade satt ju rakt framför näsan på henne den dagen. Men hon sällade sig i stället till det övriga etablissemanget som bespottar dessa människor. Hon, röd som hon är, fördömde dem trots att hon borde förstå att Jesu lidande var som en fjärt i universum jämfört med de lidanden som dessa människors förfäder fick genomgå. Den biskopen gjorde ont den dagen.

 2. Bahlool
  Bahlool 23 oktober 2010

  Och vilka är dessa kuvade?

 3. anna
  anna 24 oktober 2010

  massinvandringen är på väg norrut, östersund har fått ta emot trehundra och det blir fler!!

 4. Bahlool
  Bahlool 24 oktober 2010

  wow..hela 300????? Göm er, dölj era egendomar och flickor..invandrarna kommer!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *