Press "Enter" to skip to content

USA visar vägen..

Abu Ghraib, ökänt fängelse från Saddams tid, har använts till tortyr och mord även efter att Saddam försvann, då av irakiska och amerikanska trupper och deras allierade i dessa brott. Hur många barn växer upp med hatet i kroppen för USA, för väst, för sitt eget land? Hur många blev föräldrarlösa?

Lite bilder från det våld och den tortyr irakier fick uppleva under amerikanernas styre, hur många fall kom inte fram, hur många torterades utan att de blev filmade? Tack Bush, Tack USA.

Här kan man läsa om några av de övergrepp som USA låg bakom.

Amerikansk tortyr även efter Abu Ghraib – DN.se.

One Comment

  1. rättvisan
    rättvisan 19 november 2011

    OMG dessa bilder får mig och kräkas. Hellre döda de som Hitler än att plåga de på der visset. Att döda de äer mycket bättre som HItler gjorde än att plåga de. Det är synd om muslimer, för de är de som utsättes för sånt här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *