Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Malmö – Fruktan som dödar själen…

Folk som inte vågar sig ut på gatorna, kvinnor som köper peruker, män som oroar sig för sina familjer – det är Malmö av idag.

Enligt vissa rykten så är det någon psykopat som springer runt med en pistol och beskjuter, mestadels, mörka människor. Jag själv antog i början att det handlade om dumma invandrare som besköt varandra, men enligt Polisen verkar det vara en galning med hat för invandrare som ligger bakom attackerna.

Man måste fråga sig några saker:

1. Vad leder det här till? Kommer folk att vara copycats och efterlikna det här brottet? Om en person kan jaga skräck i så många invandrare, hur många fler kommer ta till dessa metoder?

2. Hur stor del av de här brotten, beror på det samhällsklimat vi ser i Sverige och hela Europa?  Vad skriver islamofoberna på sina bloggar? De som brukar gråta krokodiltårar över att invandrare våldtar, mördar, skändar och rövar bort söta blonda svenskors heder? Tar de avstånd från det här? De som brukar säga att vi muslimer inte tar avstånd från terrorismen, tar de avstånd från terrorn nu också? Ska de ut på stan och demonstrera mot detta våld?

3. Hur smart är det av invandrare, att visa upp sig i tidningar och tala om att de bär skyddsväst?

4. Borde inte vi ha mera kontroll över samhället? Mera kameror? Fler poliser på gatorna?

5. Om denna person är en ”demokratiälskande” brunskjorta, vad säger det om honom? Terrorismen som alla anklagar islam och muslimerna för, används nu av dessa demokrater, förstår de det ens?

Ett av mina favoritcitat är: Fruktan dödar själen, på samma sätt är det här, man ska inte och kan inte tillåta denna fruktan döda ens själ, man ska inte låta sådana här skithögar komma undan med sitt skit. När våldtäktsmän är i farten, så brukar kvinnor hålla sig inne, nej, gå ut, men gå inte ut ensamma. Nej gå njut av livet, men inte utan sällskap. Visa att det här är er stad!

”Har börjat bära skottsäker väst” – hd.se.

4 kommentarer

 1. mahmod 22 oktober 2010

  mina kusiner i Malmö säger att ingen vågar gå ut på kvällen
  det kan inte va så allvarligt eller?

 2. Bahlool 22 oktober 2010

  Det bor över 300 000 människor där, och om man blir beskjuten även hemma, då spelar det ingen stor roll om man stannar hemma eller ej. Jag tror att det är för många som sprider för mycket skit. Polisen är vaga och säger inte rakt ut vad som händer, vad de vet, och det kan ju vara bra, men det leder till att folk sprider osanningar och att folk börjar tro på en massa konstigheter..igår hörde jag i Helsingborg att de två kvinnor som besköts hemma, var döda till exempel. Jag tror det är en hemsk situation, men jag tror att man inte ska låta sådana svin härja och skrämma en till att leva i ett fängelse hemma..

 3. En magdansös dagbok 23 oktober 2010

  Folk här är rädda. Alla pratar om det. Två kvinnor besköts ju genom sitt köksfönster till och med. Denna/dessa personer drar sig inte för mkt. Jag började nästan gråta när sambon sa han skulle till Lindängen ikväll och träffa kompisar.

 4. Bahlool 23 oktober 2010

  Nåja frågan är vad är lösningen? Tänk om fler börjar jaga invandrare på det här viset? Ska man ge dem den makten över ens liv? Tror ett motmedel är att ju fler som är på gatorna desto bättre..stannar du hemma blir du också beskjuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.