Press "Enter" to skip to content

Obama och den muslimska slöjan

Gammal artikel som belyser hur presidentens folk vägrade beslöjade kvinnor från att sitta bakom honom på ett valmöte, i en delstat som har en av de största muslimska minoriteterna i USA.

Bloggar och mindre tidningar skriver om Obamas vägran att åka till Amritsar, sikhernas helgedom, eftersom det är krav att han ska ha huvudbonad på sig, något som en muslimsk turban eller sikhisk.

Senatorn (innan han blev president) Obama har inga problem att visa sitt stöd för Israel, judarna och sionisterna..men fy fan om några beslöjade kvinnor sitter bakom honom eller att han tar på sig sikhernas turban..Oy Vey..

Fruktan för islamofoberna och rasisterna i USA, som än idag tror att han är muslim, gör att han beter sig på det här viset, men han och amerikanerna har inga som helst problem med att han bär judarnas huvudbonad, att han åker till ockuperade Jerusalem och att han stödjer terrorstaten Israel.

Om domaren i en domstol är jävig, om domaren i en fotbollsmatch är jävig, vad händer då? Skulle någon acceptera dessa domares beslut? I fallet med araberna och judarna, är USA jäviga, hur kan man förvänta sig att USA, med en president som älskar Israel, ska vara rättvis? Domaren, USA, är jävig och att lyssna på dem strider mot all förnuft.

Muslims barred from picture at Obama event – Ben Smith – POLITICO.com.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *