Press "Enter" to skip to content

Egyptens Al Azhar universitet uppmanar till samarbete

Al Azhars elit, har uppmanat till försoning och förståelse av shiiterna. Senaste tiden har shiiter och sunniter i olika former och vid olika tillfällen uppmanat till samarbete och kooperation mellan shiiterna och sunniterna.

Man har även klargjort att sunniislam inte anser att shiiterna har en egen Koran, en myt som shiiterna fått leva med i århundraden.

Al-Azhar Sunni Grand Imam: Standing Behind Shia Elites for Prayering is Permissible.

9 Comments

 1. Verkligen en myt
  Verkligen en myt 20 oktober 2010

  du kommer antagligen, inte lägga upp min kommentar och lägga upp min ip-adress.

  Men besvara detta snälla du. kolla på videon ang. tahrif

  Svar:
  Jag brukar inte lägga ut folks ip, men du verkar ha Ilm al Ghaib, så för att inte besudla dina chanser till att göra kufr, ska jag lyda din kommentar. Nu kan du gå och mörda några barn i Irak eller i Pakistan, så att du kommer till paradiset i din självmordsattack 😉
  ps: 72 hoories för att ha mördat barn och kvinnor i självmordsattacker och du talar om shirk? haha…

  Du kan även gå och be din mamma amma främmande män, eftersom det är något dina wahabitiska herrar menar är halal
  http://www.bahlool.se/2010/06/19/wahabis-uppmanar-vuxna-man-att-bli-ammade-av-frammande-kvinnor/

 2. Bahlool
  Bahlool 20 oktober 2010

  Varför är wahabiten så rädd`? Gör inte du Taqqiyya nu när du är hemlig med din email och ditt namn? :PP

 3. Taqqiyya
  Taqqiyya 20 oktober 2010

  Bismillahir-rahmanir-rahim

  taqqiyya, vilken taqqiyya, skrev bara inte in mitt namn och min mejl-adress, du har något bättre min ip. förstår inte var taqqiyya ligger här, det var du nu som gjorde taqqiyya.

  från din älskande, khomeini al-majuuse
  http://www.uncoverage.net/2010/03/the-ayatollah-khomeinis-booksex-with-children-and-animals/

  Vem sa att det var tillåtet med självmords bombning,
  http://darulhadith.com/fiqh/sjalvmordsattentat_sjalvmord.html
  ,hahaha så rädd du är, du utelämnade klippet från youtube, sen jämför du mig med khawarij, ang. självmordsbombning. så fort någon säger något om er, så blir det wahabi, wahabi, WAHABI, ni e snabba ni.

  ‘Ilm al ghaib? var inne i någon av era bloggar och ser, vem jag är rätt säker på var, dig lägga ut, någon viss abu någonting, kanske bakers, ip ut, tänkte då, mashaAllah, har du lärt dig argumentera så. istället för att byta ämne, besvara mig ang. denna lärde, du lade inte ens ut klippet, du tror nog på det han säger, nog därför du inte vill diskutera det.

  shia tawheed (ni kanske blir konungar i helvetet?)
  här har vi en lektion på hur man för shirk från eran Ali Korani:
  http://www.youtube.com/watch?v=MyLHZ1mesLU&feature=player_embedded
  http://www.youtube.com/watch?v=J2A2kP7o7AI

  ang. amning hittar jag endast detta:
  http://www.darulhadith.com/fiqh/vuxna_mans_amning.html

  bahlool, Allah är mitt vittne, hur många gånger jag gått in på din blogg, väntandes, på att du ska försvara Quranen och det era “lärda” rabbiner säger om den, istället hittar jag, wahabiter, wahabiter wahabiter wahabiter. läser du någonsin någon av dessa artiklar du får, från sidor som darulhadith och liknande? ser du någonsin något från den andra sidan?

  Må Allah vägleda oss alla, du vinner på att öppna ditt hjärta och kolla dessa bevis och vad som är rätt, vare sig man vill tro det eller inte så finns det endast en väg som är rätt.

  Allt fel är från mig och shaitan och allt rätt är från Allah.

 4. Taqqiyya
  Taqqiyya 20 oktober 2010

  Jag igen, ville bara lämna detta, då jag läste ditt senaste inlägg ang. amning av män och att de lärda inte bryr sig om de människor som dött, som sagt har du fått svar ang. självmordsbombning, finns fler artiklar från olika lärda i samma sida under fiqh.

  här ang. bin laden, som vissa “khawarij” kan kalla hjälte:
  http://darulhadith.com/fiqh/saudiarabiens_mufti_ibn_ladin.html

 5. Bahlool
  Bahlool 20 oktober 2010

  Lol…jag har faktiskt läst era böcker, varit inne på era sidor och diskuterat med er..det enda jag fått är hyckleri, lögn och återigen lögn. Jag låter ditt skit komma fram, och ingen av våra lärda kallar muslimer för kuffar, sånt överlåter jag till dig..majusi? Lol medan han bekämpade USa, så lät ni dem och deras soldater beträda helig mark för att slåss mot er knähund Saddam. Dina länkar är lika äckliga som den tro du sprider. Jag har aldrig försvarat koranen? Är det därför våra lärda utfärdat fatwas mot män som Rushdi, medan era utfärdade fatwas om att inte stödja shias när de slogs mot Israel? Är det därför såna som Khomeini utfärdade dödsdomar medan ni uppmanade till jihad mot muslimer?
  Din skalle är lika tom som ditt hjärta. Jag har diskuterat med er sen 98 och man blir bara fördummad. Jag avhåller mig från att höra samma gamla nonsens om och om och om igen..jag var en av de första att ha en icke wahabisk svensk sida..so tro mig jag vet hur du funkar, hur er hjärntvättning fungerar..gå sprid mera lögn 😉
  Det är taqqiya när du skriver en annan email än den du har och när du skriver ett annat namn än det du har..eller?

 6. Bahlool
  Bahlool 20 oktober 2010

  Med tanke på att han och talibanerna får pengar från Saudi, med tanke på att Saudiska terrorister sprängde World Trade center, med tanke på att saudiska pengar livnär kampen mot regeringen i Irak och mot barn och kvinnor, så ser jag ditt skitsnack och dina lärdas skitsnack som inget annat än taqqiya. Lögn försvinner inte bara för att du visar en fatwa eller vad du vill kalla det.
  Ni skapade monstret som håller på att tära islam itu. Du kan kalla oss vad du vill..sanningen kvarstår Shiaislam är av uppfattningen att Koranen är hel, att de är samma Koran som vi försvarat med våra liv. Om vi hade en annan Koran, varför skulle vi inte medge det? Vad har vi att frukta lol…ni dödar oss ändån, med en sann koran eller ej.
  Du är så fördummad att det skrämmer mig. Som sagt, ta på dig ett bälte, spräng upp några barn och få det överstökat, så slipper vi det här bla bla.
  Må Gud skydda oss från er khawarij..så många liv förspillda..gå läs om wahabismens början, när dina förfäder gick runt och angrep heliga städer och angrep vallfärdande lol..

 7. Bahlool
  Bahlool 20 oktober 2010

  Så vilka är islams fiender? Är det inte USA och Israel? Om så är fallet..varför har Saudi, med dess lärda, så stark och bra relation med USA? Varför finns det planer om att de tillåter Israel att använda saudiskt luftrum för att anfalla Iran? varför köper man vapen av USA? Varför skyddar man USA och får beskydd av dem? Ja du har rätt..islams fiender finns runt omkring oss..däribland hos er wahabiter..må Allah skydda oss från ert gift.

 8. Taqqiyya
  Taqqiyya 20 oktober 2010

  Du verkar helt stängd, o säger att vi använder taqqiyya. jag slänger bevis bevis bevis, era böcker är fyllda med bevis, som man inte behöver förvränga för att använda mot er som ni gör mot oss. Endast Allah vägleder och vilseleder den han vill. Lämna denna blogg, tack för att du försökt vara ärlig, inshaAllah jag har inte varit aggressiv med mina argument, må Allah vägleda oss. Lämnar detta klipp (kommer nog, som första klippet, inte läggas upp):

 9. Bahlool
  Bahlool 20 oktober 2010

  Som du vill,…du säger ju åt mig att ta bort det så jag tar bort det..men säg mig, det finns sunni hadith av kända sunniter däribland av Aisha som säger att en åsna åt delar av en vers av Koranen, betyder det att sunnis tror på det? Jag förklarar för dig vad som är konsensus är bland shias, om du tror på det eller ej är ditt problem..jag kan lova dig jag har 3 Koranböcker hemma hos mig, och alla tre är likadana..och ingen av dem är annorlunda än de Koranböcker som finns på nätet…
  gå till http://www.al-islam.org/quran eller http://www.al-shia.org/quran
  så ska du se “vår” Koran..du är verkligen fattig i din skalle om du tror vi har en annan Koran..om vi har det, vad har vi att dölja med? Du har inte kunnat svara på varför det är just shiiterna som försvarat Koranen varför det är vi som står i första ledet när det gäller kampen mot väst och Israel medan ni kysser deras röv? Inte svårt eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *