Press "Enter" to skip to content

Pride parade – på irakiska

Lol säger jag bara..rätt kul å se att de vågar visa sig på det här viset, med tanke på att det finns grupper i Irak som använt sig av rätt hemska metoder för att mörda dessa stackare. I mina ögon ser de mera ut som transsexuella inte bögar..men vad vet jag?

Här är det från grannlandet Iran..

12 Comments

 1. cecilia
  cecilia 08 oktober 2010

  hej bahlool
  denna kommentar har inget med ovanstående inlägg att göra men jag har en liten fråga till dig.

  jag hade idag en liten diskussion med en syster som också är konvertit om islam och de olika grenarna som kom sig av att jag undrade lite över hennes val att börja använda niqab.
  detta spelar förstås ingen roll men på nåt sätt kom vi in på shia och sunni. Hon säger då att shiamuslimer inte tror på allt som står i koranen och jag skulle fråga min man (som är shia) om det men han blir mest irriterad när jag börjar ställa frågor om detta då han är så trött på alla konflikter kring detta och jag tycker du verkar veta en del om detta så kanske du kunde ge mig ett svar eller skicka mig vidare till nån som vet. Själv tyckte jag att det lät väldigt underligt och jag kunde bara inte tro på det men kunde inte heller neka då jag inte har någon kunskap om det annat än det jag vet om de shia jag känner, och de vet jag tror på allt som står i koranen.

  oj det blev en lång kommentar!

 2. Bahlool
  Bahlool 09 oktober 2010

  lol det var nog inte det vi muslimer tänkte när vi såg den filmen 😉

 3. En magdansös dagbok
  En magdansös dagbok 09 oktober 2010

  Hahaha, kanske inte det. Jag tyckte de verkade hur sköna som helst. Påminner om killarna som vi ibland umgås med i Turkiet. Vissa är transor, vissa är gay och nästan alla älskar att dansa orientaliskt. Sambon blir lite förskräckt jag jag lovar att vi ska ut med dem och festa mitt i stan på de klubbar där han jobbat sedan 10 år tillbaka. “Inte med dem snälla, jag kan inte gå med dem haha”. Men de är jordens sötaste, Bakar kakor, sprayar glitter och skrattar nonstop. Jag blir typ kär i dem haha.

 4. Bahlool
  Bahlool 09 oktober 2010

  looooooooooool T då 😛 det finns gott om såna i mellanöstern..men de ses ner på hehe

 5. Bahlool
  Bahlool 09 oktober 2010

  looooooooooool T då 😛 det finns gott om såna i mellanöstern..men de ses ner på hehe

 6. Musa
  Musa 14 oktober 2010

  Salam baqir kif sahtak,,,

  hahahah hur kan du kalla dessa stackare,,, hahah .
  En skam för mänskligheten att se dom

 7. Bahlool
  Bahlool 14 oktober 2010

  wsalam..wow..du lever än?

 8. Musa
  Musa 14 oktober 2010

  Hahah aaa alhamdla. Allt bra eller?

 9. Bahlool
  Bahlool 14 oktober 2010

  kan inte klaga..vart har du varit? och varför gör du reklam för den sidan 😉 är det inte DVV som står bakom den?

 10. Musa
  Musa 14 oktober 2010

  hamdella, har hänt mkt för min del faktiskt. Varit lite här o där hos släktingar.. Själv då har det hänt ngt intressant me dig?. Nej det är min sida hehe. Jag e ny fattar inte så mkt hur man ska göra.

 11. Bahlool
  Bahlool 14 oktober 2010

  snckaa med mig på msn..är för det mesta invisible..du har ju knappt tid att skriva hur ska du ha tid med en sida?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *