Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kvinnomisshandel är hemsk men hur är det då med bögmisshandel?

I några dagar har jag läst om ett fall där en saudisk wahabisk prins, anklagats för att ha mördat sin slav och betjänt. Enligt alla nyheter så levde de ihop, delade säng och umgicks hela tiden med varandra. Då och då har människor lagt märke till att betjänten verkligen var i en slags beroende ställning, där han betedde sig som en slav, man märkte även att han hade blåmärken eller uppsvullna läppar.

Nu har den saudiska prinsen även erkänt att han är skyldig till att ha dödat sin betjänt, men att det inte är mord. Filmen visar denna misshandel. Några saker som kommer upp är, alla talar om kvinnomisshandel, men denna här misshandel då? Vidare undrar jag varför just den enes sexuella preferenser spelar så stor roll? Alla talar om att de är bögar, ja vi vet de är bögar, men i slutändan är det väl viktigare att skriva om själva mordet men när man läser nyheten så är runt 80% av texten om just deras homosexuella relation.

Rätt roliga de här salafiterna, de dömer folk till döden för att ha spått folk i teve, men tillåter misshandel, mord och homosexuella relationer, något som går emot islams lagar. En ding ding värld…

BBC News – ’Sexual element’ in Saudi prince’s servant killing.

En kommentar

  1. N 08 oktober 2010

    Shit vad sjukt.. En sak jag har väldigt svårt att förstå är extremisterna som själva begår synder. De gör allt för att tvinga alla andra att följa det dem tycker är rätt men samtidigt begår de själva värsta synderna.. Te.x kolla på Iran och Sudi, de förtrycker fastän det finns verser i heliga Koranen som säger att förtryck är värre än döden. Det finns verser där Gud (swt) säger att det inte är profeten Mohammads (saw) uppgift att få folk att tro, att han bara ska informera folk, att Gud (swt) vägleder den han vill, ändå tror vanliga människor som inte är profet lr ngt att de har rätt att tvinga folk. ugh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.