Press "Enter" to skip to content

Även judar tycker att islamofobin gått för långt..

I denna judiska tidning, skriver en judisk man om den islamofobi som sprider sig som en löpeld i världen och då särskilt i USA. Han undrar hur det kommer sig att det är helt okej att baktala, håna, angripa och häckla muslimer men ifall man hade använt likadana ord om judar eller svarta, då råkar man illa ut. Bevis för detta ser man i form av Helen Thomas och Rick Sanchez, jag själv har skrivit om dessa kändisar några gånger.

Muslimerna är lätta att angripa, det är välkommet och man har även blivit rik och kändis på att göra det, se bara på Rushdi och Lars Vilks. Ett antal personer ifrågasätter judeutrotningen, dessa har istället fängslats i Europa. Hade de vänt sig mot muslimerna, då hade de hyllats med priser, eller?

Artikeln är bra läsning och belyser med några välvalda exempel att det är åt skogen i världen, när 1.6 miljarder muslimer buntas ihop i en grupp som angrips och där angriparna även har möjlighet att bli presidenter för att de spyr hat mot denna grupp.

Rattling the Cage: Pity Rick didn’t rag the Muslims.

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *